上一頁下一頁
發新話題

女友做愛前要著高跟鞋

收藏  |  訂閱
63  12.9k

引用:
原帖由 美顏護膚精華液 於 2008-11-14 01:21 AM 發表
企起身後入推車,正!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47:
係呀。呢個都係佢中意嘅體位之一。

so good  :smile_40: :smile_40: :smile_40:

係幾正ga:smile_40:

食我隻豬個男友成日冇剝我光豬就同我做,鞋都冇除,咁自己又見幾好feel,所以之後換左其他仔都著住鞋做,d仔又受落wo,所以變左習慣

尤其著住高跟鞋做,雙腳條線靚d,對d仔仲大誘惑:smile_30:

引用:
原帖由 神奇桑妮亞 於 2008-11-14 11:45 PM 發表
係幾正ga:smile_40:

食我隻豬個男友成日冇剝我光豬就同我做,鞋都冇除,咁自己又見幾好feel,所以之後換左其他仔都著住鞋做,d仔又受落wo,所以變左習慣

尤其著住高跟鞋做,雙腳條線靚d,對d仔仲大誘惑:smile_30:
YEAH!! 係唔係尖頭勁高勁幼爭果D?

引用:
原帖由 axxent22 於 2008-11-15 12:04 AM 發表 查看引用來源

YEAH!! 係唔係尖頭勁高勁幼爭果D?

又未必次次都咁高ge,高跟鞋都好多款

回覆 45# 的帖子

I see. But these are my favourite!

回覆 1# 的帖子

個人喜好而已!!!

引用:
原帖由 Masha-nii 於 2008-10-24 03:37 PM 發表 查看引用來源
女友做愛前要著高跟鞋, 佢話咁樣high d:smile_40:

有時仲要我讚佢對腳靚....

唔知有咩跟據呢??:smile_41:
你有冇啜佢腳趾同乃腳扳底:smile_41:

引用:
原帖由 53545453 於 2008-11-15 01:19 AM 發表

你有冇啜佢腳趾同乃腳扳底:smile_41:
冇。 大家都唔好呢樣野。

我記得前排報紙有廣唔知邊個國家既專家有(言夠)過
話女士著高跟鞋會曾加性慾~抽左100位女士.....達到95%都話爽d
:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆