上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:24 PM 發表 查看引用來源

其實我都係....你叫依家O向度求其搵個人同我ONS我都唔得...
不過我同佢接受到SP的話,起碼佢唔係陌生人,係我識既人!所以先仲會考慮KEEP住呢個關係囉!同埋以我所知,佢都仲係單身....我都係...所以我唔係第三者
其實你自己應該矛盾中, 又想試, 想keep住依家既關係, 但係你又覺得佢唔係你男朋友....如果真係做sp的話, 記得唔好後悔呀。

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 05:26 PM 發表 查看引用來源

我....本來d關係搞到好複雜, 但現在無lu
專心一致

咁你係未玩開SM架(多口問句):smile_41:
yes ar

接受唔到有性冇愛

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:27 PM 發表 查看引用來源

其實你自己應該矛盾中, 又想試, 想keep住依家既關係, 但係你又覺得佢唔係你男朋友....如果真係做sp的話, 記得唔好後悔呀。
係呀...我真係好矛盾呀....所以唔知接唔接受佢好囉?

男同女會唔同喎,女人多數要有FEEL,男人上左先算

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-10-16 05:28 PM 發表 查看引用來源
接受唔到有性冇愛
咁有得選擇梗係選擇有性有愛係最開心架啦

引用:
原帖由 zero20021188 於 2008-10-16 05:29 PM 發表 查看引用來源
男同女會唔同喎,女人多數要有FEEL,男人上左先算
我都知.....:smile_41:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 04:39 PM 發表 查看引用來源
如果你同之前有個曖昧既男仔一齊過....不過我同佢最後都真係發覺唔岩,做唔成情侶...但佢要求大家做SP,咁你會唔會接受呢?

P.S 而呢個人真係可以帶比你有好多刺激同興奮(性方面)...
沒有問題

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:28 PM 發表 查看引用來源

係呀...我真係好矛盾呀....所以唔知接唔接受佢好囉?
其實做朋友+sp會唔會比較好d呢? 感覺上唔係淨係想扑嘢先出黎, 扑嘢之餘, 又可以好似朋友咁去食下飯行下街。

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:32 PM 發表 查看引用來源

其實做朋友+sp會唔會比較好d呢? 感覺上唔係淨係想扑嘢先出黎, 扑嘢之餘, 又可以好似朋友咁去食下飯行下街。
老實講既係....我覺得佢每次搵我出黎真係好似只係扑野ONLY....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆