上一頁下一頁
發新話題

今晚方向村"飲"食"大會,有c兄去嗎

收藏  |  訂閱
64  2.3k

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-12 01:57 發表 查看引用來源

郊遊....深圳去悟恫山囉可以...有一年我同個技師去左民族村.......好溫馨~~~
之後個時唔識"性"......送左佢番屋企樓下就同人講左BYEBYE~~~~
佢好奇怪咁望住我..依家先知咩事~~~
再凍啲過中山/珠海浸温泉仲好玩....
响蛇口搭船都有旅遊 feel...過到去食吓嘢浸吓 hot spring....:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 02:13 AM 發表 查看引用來源

再凍啲過中山/珠海浸温泉仲好玩....
响蛇口搭船都有旅遊 feel...過到去食吓嘢浸吓 hot spring....:smile_03: :smile_03: :smile_03:
過珠海依家女女使唔使查身份證架~~
我就係想搵一個女女過冬去珠海呀~~~~

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-12 02:35 發表 查看引用來源

過珠海依家女女使唔使查身份證架~~
我就係想搵一個女女過冬去珠海呀~~~~
有居住証ok....過去住返晚別墅人多仲可以玩BBQ:smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 02:38 AM 發表 查看引用來源

有居住証ok....過去住返晚別墅人多仲可以玩BBQ:smile_03:
真係希望事成喇~~~~好耐無玩過拍拖FEEL 囉~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-12 02:41 發表 查看引用來源

真係希望事成喇~~~~好耐無玩過拍拖FEEL 囉~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
間唔中玩吓情趣嗎....我知你啱玩FEEL.....:smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-12 02:44 AM 發表 查看引用來源

間唔中玩吓情趣嗎....我知你啱玩FEEL.....:smile_03:
哈哈~~係呀~~你仲記得呀~~哈哈~~~~

早抖先喇..~~CACOKE兄~~晚安~~:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-12 02:47 發表 查看引用來源

哈哈~~係呀~~你仲記得呀~~哈哈~~~~

早抖先喇..~~CACOKE兄~~晚安~~:smile_15: :smile_15:
早抖....Good night.....:smile_03:

have fun CHINGS

引用:
原帖由 hellboyzz 於 2008-10-12 04:48 發表 查看引用來源
have fun CHINGS
你都洗版洗得幾開心喎

引用:
原帖由 loveplayman 於 2008-10-11 16:20 發表 查看引用來源
今晚(10月11日)方向村"飲"食"大會,有c兄去嗎

行程:
9:30去方向酒吧飲酒.多部長玩得.12:00果到可以跳舞,好玩--(埋單每人300左右AA制)
2:00去方向食快仔.(公價150)
走人或去按正骨.正骨$88-3個鍾可過夜,有麵食
...
下次幾時再上記住叫埋小弟.
thanks a lot !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆