上一頁下一頁
發新話題

晚舞已死

收藏  |  訂閱
112  20.7k

引用:
原帖由 神4冷傲雪 於 2008-10-10 10:46 AM 發表 查看引用來源
唔知就唔好亂講啦,本人係日本城既晚舞大班,好似樓主呢d kid子介枱客,邊會有好野坐丫...
日本城可以話係全佐敦最多靚女既一個場,唔信1點後坐大聽睇下d女返工就知...大陸妹點可以同香港女仔比較 ...
大班狗..你係咪撞親個頭ar??

點解呢個討論區咁多夜場新手同傻仔?唔知就唔好亂俾意見...

未去過既就問下人,日本城係點環境.一係睇下sex141.com既討論區,聽下人地點講日本城~

同埋有位〔人兄〕話〔俏佳人〕,呢間場都係好多靚妹下,不過o係尖沙咀...我話全佐敦最多靚女呀,唔係尖沙咀最多靚女呀...ok?仲有,咩20~30人上黎呀,難聽到不得了,貴寶號呀?指教下囉!!?

總結:鐘意返大陸玩既同埋無知既人就去返〔大陸夜遊討論〕啦,呢個版係俾香港既夜遊客睇咖...
仲有一個小小提議:成日返大陸果D人唔覺遠咖咩??不如搬返大陸生活啦,咁樣去玩咪可以近D囉呵?...

引用:
原帖由 menahk 於 2008-10-11 03:00 PM 發表 查看引用來源
i am a new hand
but what I need to say is
日本城 really have some pretty girls.
I had been there one time only
4 people arrived there at around 0130 and check out around 0430
total HKD3700. Girl ...
呢位c兄去過,聽下人講野...

回覆 42# 的帖子

D冇女大班...又亂吠....你有幾大呀????我玩插飛場時你出世味呀????

睇晒呢個thread啲post, 發覺呢到啲人唔係咁多個去過香港既夜總會玩。

有人話香港貴不如返大陸玩, 大佬, 香港人工舖租燈油火蝋乜都貴過上便, 香港既夜總會有乜可能平過上便? 上大陸吓吓幾個鐘頭車程, 辛苦過乜, 係啱啲出黎搵錢冇耐既後生仔!

去夜總會主要係玩feel, 話去夜總會等於叫雞果個真係錯得好離譜, 如果純粹為出野不如去馬覽或者141, 重平啲添!

生客去夜總會多數冇好野坐, 呢個係當然, 生客唔知會唔會再黎, 熟客就肯定會再黎, 俾你係媽咪, 有一個靚女, 一個生客, 一個熟客, 你都悉點帶呱!

如果真係想有好野坐, 揀間好場, 揀個好媽咪, 時時去捧場囉! 嫌貴果啲就搵過第二樣野玩喇!

至於話日本城全佐敦最多靚女, 我就唔係好同意, 唔好話全佐敦, 就算全座金漢計, 我覺得中港城都多靚女過日本城。

香港既茶舞晚舞重好好玩, 睇你悉唔悉玩同有冇錢啫!

都有道理 應去 [大陸夜遊討論]

引用:
原帖由 神4冷傲雪 於 2008-10-15 05:04 AM 發表 查看引用來源
點解呢個討論區咁多夜場新手同傻仔?唔知就唔好亂俾意見...

未去過既就問下人,日本城係點環境.一係睇下sex141.com既討論區,聽下人地點講日本城~

同埋有位〔人兄〕話〔俏佳人〕,呢間場都係好多靚妹下,不 ...
係呀!我真係新手呀!香港真係要多得你這個夜場支柱 先至有今日環境呢!:smile_45:   

未死得晒:smile_44: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 夜總會主任 於 2008-10-17 06:29 PM 發表
未死得晒:smile_44: :smile_34: :smile_34:
Then  please share with us. Thanks!

引用:
原帖由 651bun 於 2008-10-17 09:18 PM 發表 查看引用來源

Then  please share with us. Thanks!
Share 都無用啦!  呢到啲人剩係識得叫人返大陸!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆