上一頁下一頁
發新話題

買大陸電話咭咪幫襯D鋪頭仔

收藏  |  訂閱
51  4.1k

引用:
原帖由 麵包1231 於 2008-10-7 10:01 PM 發表 查看引用來源
多謝報料..本人用緊1咭2號..貪方便
我都係...貴就貴的...香港充值 !

多謝師兄提點...........:smile_38:

引用:
原帖由 paullee238 於 2008-10-7 21:47 發表 查看引用來源
張大陸電話咭神州行個號碼用左差不多5年,上個月遺失左,諗著去深圳中移動服務中心補發一張,點知個服務員話我果張係廣東雲浮既咭,要去番果邊辦理,唔通要搭車去雲浮度攪咩,張咭仲岩岩增值左一百蚊,即係仲有成150 ...
講起電話卡,千萬吾好用联通(收得吾好預左)
仲PK到如果你張联通卡係廣東出既,
但人身在外省,如上海,北京,杭州,就百分百買吾到充值卡,
小弟八月份就係上海領q晒野,卒之CALL d老死係廣東幫手
買充值卡,麻煩到暈
:smile_39:

Thx for the info.

[fly]Thank You... ...[/fly]

引用:
原帖由 食煙佬 於 2008-10-8 01:54 AM 發表 查看引用來源

廣東咭都有好處架,互打平d架.......
響深圳,廣東咭互打平過深圳咭互打?唔係好明白,亦好似唔係幾合邏輯。:smile_41:

thanks for sharing.....

引用:
原帖由 paullee238 於 2008-10-7 09:47 PM 發表 查看引用來源
張大陸電話咭神州行個號碼用左差不多5年,上個月遺失左,諗著去深圳中移動服務中心補發一張,點知個服務員話我果張係廣東雲浮既咭,要去番果邊辦理,唔通要搭車去雲浮度攪咩,張咭仲岩岩增值左一百蚊,即係仲有成150 ...
我都系街道賣報紙的綠色屋仔買好平。

引用:
原帖由 yellowmini 於 2008-10-7 11:56 PM 發表 查看引用來源
我有個friend買左張珠海卡,用左成年都吾知!
最初時我都冇乜留意,每次到大陸果邊換咭時,部手機顯示乜野〔雲浮迎歡你〕之類字句,後來諗諗下至意識到可能係張深圳境外咭,我相信其他地區電話咭,重新開機時都應該顯示該咭當地既歡迎句。

响上面買嘢梗係要小心啲啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆