上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(PART47)*

收藏  |  訂閱
739  6.3k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-6 11:19 PM 發表 查看引用來源

千析唔好叫雀屎...:smile_30:
咁又係呀..... 笑死我啦....

引用:
原帖由 偏愛28 於 2008-10-6 11:17 PM 發表 查看引用來源

敲吓木魚先
呢 d 啱 duck duck ar:smile_46:

大家晚安呀,好耐無見la:smile_38:

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-10-6 11:20 PM 發表 查看引用來源
甘快ge:smile_14: :smile_14: 冇得罷位:smile_40: :smile_40: :smile_43: :smile_43:
嗨嗨..你好呀...

如果我是半張廢紙 讓我 化蝶如果我是個空罐子
為你 鐵了心被你浪費 被你活埋 讓你愉快
讓我瓦解為你盛放 頹廢中 那媚態

# 留我做個垃圾 長留戀于你家從沉溺中結疤
再發芽情愛就似垃圾 殘骸雖會腐化庭園中最后也
開滿花被世界遺棄 不可怕 喜歡你
有時還可怕沒法再做那些牽挂 比不上
在你手中火化不需要 完美得可怕太快樂
如何招架 殘忍不好嗎 #

Repeat #
被世界遺棄 不可怕 喜歡你 有時還可怕沒法再做那些牽挂
比不上 在你手中火化不需要 完美得可怕太快樂 如何招架
殘忍不好嗎灰燼里 被徹底消化我以后 全無牽挂 什么都不怕

引用:
原帖由 hv1235 於 2008-10-6 11:20 PM 發表 查看引用來源
甘快ge:smile_14: :smile_14: 冇得罷位:smile_40: :smile_40: :smile_43: :smile_43:
傻得:smile_38: :smile_30: 行快D喇喂:smile_38: :smile_30: 喇喂:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-10-6 11:18 PM 發表 查看引用來源

好好笑呀...嘰嘰
洗乜講:smile_34:

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-10-6 11:20 PM 發表 查看引用來源
禾發姣囉
你話我呀........:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 偏愛28 於 2008-10-6 11:19 PM 發表 查看引用來源

有我依個王師奶囉
見到啦...皇思奶真係正...
重要係飛釘~

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2008-10-6 11:21 PM 發表 查看引用來源

咁又係呀..... 笑死我啦....
我幫你call白車...:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆