49 12345
上一頁下一頁
發新話題

CA 黃金 & x島會 report

收藏  |  訂閱
48  4.1k

引用:
原帖由 lomond 於 2008-10-8 08:31 PM 發表 查看引用來源

貴???? 你咪留係sz玩, 無人迫你去.....
LOMOND 師兄, 我撐你..300 係吹飛機, 唔係打..哈阿..還有其他ISO 服務..抵玩啦..想點呀

引用:
原帖由 henryproduct 於 2008-10-8 10:29 PM 發表 查看引用來源

LOMOND 師兄, 我撐你..300 係吹飛機, 唔係打..哈阿..還有其他ISO 服務..抵玩啦..想點呀
呢度d ching唔係好識欣賞呢種玩法...........無計

佢地都係玩sz, cp & ds 多, 一係sn/淫k, 一係hj or 咪推.....that's it.....

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-8 10:24 PM 發表 查看引用來源
正足都可以下面~~~~:smile_40:

下次我都係正足算囉~~~
唔係个个都肯.....你要落d咀頭先得......

好好玩喎...但係比咁多錢點解唔開大呀...

引用:
原帖由 lomond 於 2008-10-8 23:02 發表 查看引用來源

唔係个个都肯.....你要落d咀頭先得......
師兄. 幾時再去帶埋小弟見識下.

我也跟师兄有同感,吹是另一番的享受!:smile_30:

有时候没那么多的时间和钱, 我也只留在深圳玩150RMB的吹服务。吹完,吃个麦当劳,又来吹多一次,:smile_30:才回香港!!!

地方在hundredth flower street.

便宜一点玩了就回香港:smile_42:。

Qian

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-10 11:06 AM 發表 查看引用來源

師兄. 幾時再去帶埋小弟見識下.
有興趣就pm 我.....

thanks for info

嘩嘩..........利害

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆