上一頁下一頁
發新話題

A Quick Lunch with 足H堂 阿君

收藏  |  訂閱
69  19.8k

引用:
原帖由 ywkywkywk 於 2008-10-20 12:00 AM 發表 查看引用來源

hong

你去加拿芬道就見到ga la

話時話有冇巴打知道足h堂同一條街有另外兩間又係足浴係咪有野玩架
有間叫珊足
向碼頭方向果間,我上過去。
四個字,不去也罷。

街頭果間,未去過。

引用:
原帖由 ET 於 2008-10-20 04:30 AM 發表 查看引用來源

阿君返咗,今日下晝搵到佢!
vow ... 正。
找佢食飯先。。。ha ha
再請佢食撻。:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ET 於 2008-10-20 04:30 AM 發表 查看引用來源

阿君返咗,今日下晝搵到佢!
Ching What VAS didi you get ?

引用:
原帖由 pqzm88 於 2008-10-20 03:14 PM 發表 查看引用來源

Ching What VAS didi you get ?
1). allow you to kiss her mouth & nin nin
2). kiss your nin nin
3). HJ
4). C-Eye entering

Furthermore ??? 無 loo . . . :smile_13:

Ching 阿君 let you wet kiss with her :smile_41:

引用:
原帖由 pqzm88 於 2008-10-20 04:46 PM 發表 查看引用來源
Ching 阿君 let you wet kiss with her :smile_41:
有 ga . . . 不過時間唔係好耐。。。

She is beauty or not

Thanks for your sharing:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-10-4 08:56 AM 發表 查看引用來源
尋日(星期五) 朝早去老尖開會,12點半完。又唔想咁早返公司,心思思打俾 "老友 Lily",佢話仲有房。我話5分鐘後到。

上到去,阿君開門,著左件粉紅色的美容師 uniform,叫我入去頭房。
我見到Suki 及丹文,仲同佢 ...
推完先還

引用:
原帖由 godofgreyhound 於 2008-10-20 05:54 PM 發表 查看引用來源

有 ga . . . 不過時間唔係好耐。。。
我覺得阿君幾正架
係果種30中既人妻feel

你就好啦,,,wetkiss佢

師兄係咪有佬味,所以佢lum你
幾時撩佢出去扑野

引用:
原帖由 ywkywkywk 於 2008-10-23 09:45 PM 發表 查看引用來源

我覺得阿君幾正架
係果種30中既人妻feel

你就好啦,,,wetkiss佢

師兄係咪有佬味,所以佢lum你
幾時撩佢出去扑野
師兄,我都差不多30尾 ja . . . 唔算話好佬喇。
不過,見得佢多,又吹得水,幾投契 ja ma . . .
扑野呢,慢慢黎,唔駛急。
再搵多佢 1 - 2 次先喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆