上一頁下一頁
發新話題

第一次食腳趾同埋鐘意發出體味地方.....

收藏  |  訂閱
72  4.1k

引用:
原帖由 kkksl 於 2008-10-3 10:09 PM 發表 查看引用來源
咁妳條仔種唔種意妳呀...........
我唔係佢本人,唔可以代答,
當我係公主定係地底泥,真是一念之差....
不過唔再想d無聊又煩0既野,就當佢係鐘意啦~
自己個心都好過dd......

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-4 12:47 AM 發表 查看引用來源

條仔鐘意,我又唔抗拒,咪......
而家咪多左一樣野俾你玩

引用:
原帖由 andy53120569 於 2008-10-4 12:51 AM 發表 查看引用來源
咁不如下次轉位試下......= =
我諗佢唔製:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-4 12:52 AM 發表 查看引用來源

我諗佢唔製:smile_35:
我覺得佢都唔制
除非佢又係鍾意啜腳指

我睇妳條仔一定好鐘意妳喇,如果唔系又怎會
同妳bcm呢?

引用:
原帖由 kkksl 於 2008-10-4 01:42 AM 發表 查看引用來源
我睇妳條仔一定好鐘意妳喇,如果唔系又怎會
同妳bcm呢?
哈哈......我諗係0既......
咁我都係真心鐘意才會同佢......:smile_46:

回覆 1# 的帖子

真係羨慕妳男友:smile_47: :smile_47:

淨係諗妳地既情節都令人興奮:smile_46:

引用:
原帖由 clementyue 於 2008-10-4 04:39 PM 發表 查看引用來源
真係羨慕妳男友:smile_47: :smile_47:

淨係諗妳地既情節都令人興奮:smile_46:
其實佢都有好多其他0既長處,唔只係sexy呢方面,
所以我會咩都願意為佢做,而且自己都有得happy ga ma

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-4 04:57 PM 發表 查看引用來源

其實佢都有好多其他0既長處,唔只係sexy呢方面,
所以我會咩都願意為佢做,而且自己都有得happy ga ma
他還有咩嘢長處啊

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-3 19:15 發表 查看引用來源
我同bf都頗多前奏(打k輪,錫耳,摸+鍚胸,吹蕭,互相毒龍鑽,之後插,吞埋精),
不過無試過鍚晒全身.今日,我終於可以將佢由額頭錫到落腳趾,每一寸地方比我奶晒,
我之前都未試過腳趾呀.....算到腳趾,我竟然感到好興奮!

...
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
你係得既....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆