上一頁下一頁
發新話題

好色男手記(九) -- 消費資訊: 盧山,京鵬,老地方集體加價全面睇

收藏  |  訂閱
54  8.6k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-10 11:34 PM 發表 查看引用來源
唔記得支持阿好色兄一嘢先....
哈哈哈......:smile_30: :smile_30: :smile_30: 多謝晒~~~

呢排無返紅C呀??  

我又有個師兄沉咗:smile_13:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-11 12:04 AM 發表 查看引用來源
呢排無返紅C呀??  

我又有個師兄沉咗:smile_13:
自從4,5月打後,告別左長隆K女....我地就再無踏足過CP囉~~~~~~

依家多數去CA為主囉~~~~~:smile_13:

再唔係就係深圳打飛機~~~~~

沉左唔緊要...玩下都無妨.唔好傷身就得囉~~

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-11 00:28 發表 查看引用來源

自從4,5月打後,告別左長隆K女....我地就再無踏足過CP囉~~~~~~

依家多數去CA為主囉~~~~~:smile_13:

再唔係就係深圳打飛機~~~~~

沉左唔緊要...玩下都無妨.唔好傷身就得囉~~
俾條友拖住响CP 住足十四日啫:smile_13:

ching你都幾精打細算,好野。

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-11 12:30 AM 發表 查看引用來源

俾條友拖住响CP 住足十四日啫:smile_13:
住下都唔使使好多者~~~當去左度假村囉~~~~呵呵~~

引用:
原帖由 好色男 於 2008-10-11 00:37 發表 查看引用來源

住下都唔使使好多者~~~當去左度假村囉~~~~呵呵~~
陪人沉船....唉....:smile_13:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-11 01:10 AM 發表 查看引用來源

陪人沉船....唉....:smile_13:
應該有D姊妹溢出黎食下架喎~~~~~

thanks for sharing

唔知係咪真係金融海嘯影響又加價~~~~~京鵬依排好似無咩客~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆