49 12345
上一頁下一頁
發新話題

性愛俱樂部

收藏  |  訂閱
48  7.4k

引用:
原帖由 CocaCola_08 於 2008-9-29 08:12 AM 發表 查看引用來源

喺呢方面冇公平或者唔公平嘅,我唔係大男人主義,我個人嘅原則啫!再講認真啲,唔通自己做男人去叫完雞,然後返屋企去鼓勵自己個老婆去揾鴨咩!
咁你都講得幾岩...

回覆 33# 的帖子

你就好啦c hing,咪乜都有得玩:smile_30:

引用:
原帖由 CocaCola_08 於 2008-9-29 08:12 發表 查看引用來源

喺呢方面冇公平或者唔公平嘅,我唔係大男人主義,我個人嘅原則啫!再講認真啲,唔通自己做男人去叫完雞,然後返屋企去鼓勵自己個老婆去揾鴨咩!
未要去到鼓勵ge~~~
at least 要布唔介意ge 胸襟lo~~~~

I love oral sex

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-9-28 10:26 AM 發表 查看引用來源
我最愛性交招式就係狗仔一邊做一邊喳我同咬我耳仔
最難忘經驗就係同一個識在唔夠30分鐘的人野戰
最愛性伴緊係我個sp啦
最愛挑逗就係他一手伸入我條裙拉扯我條t-back磨我妹妹
用t-back磨你妹妹, 你唔痛咩?

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2008-9-28 03:34 AM 發表 查看引用來源
歡迎各位光臨
"性愛俱樂部"
各位可以喺度盡情分享你哋嘅性經驗,包括
最愛性姿勢
難忘性經驗
最愛嘅性伴
最挑逗方式
別怕醜呢........
COME ON BABY......

別怕醜,...COME ON BABY...!!!
最愛性姿勢: 男友正面插, 雙手捉實我對腳, 咁樣插最入~ 同埋叭0係度, 比男友後面插~~
難忘性經驗: 比男友插到出水, 人地都係~~ 仲有好多..:smile_44:
最愛性伴: 現任男友~~ >w<
最挑逗方式: 我自己中意會叭0係張床度, 兀高個patpat 引誘佢~~ 又或者無啦啦除褲, 雙腿張開...hehe~~

上面應該係: 比男友插到出水, 一地都係~~ 仲有好多..:smile_44:

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-9-28 10:26 AM 發表 查看引用來源
我最愛性交招式就係狗仔一邊做一邊喳我同咬我耳仔
最難忘經驗就係同一個識在唔夠30分鐘的人野戰
最愛性伴緊係我個sp啦
最愛挑逗就係他一手伸入我條裙拉扯我條t-back磨我妹妹
hi, 你最愛既挑逗我都好中意呀 ^^

引用:
原帖由 sinibon 於 2008-10-2 08:56 PM 發表 查看引用來源

最愛性姿勢: 男友正面插, 雙手捉實我對腳, 咁樣插最入~ 同埋叭0係度, 比男友後面插~~
難忘性經驗: 比男友插到出水, 人地都係~~ 仲有好多..:smile_44:
最愛性伴: 現任男友~~ >w<
最挑逗方式: 我自己中意會 ...
wow.... 你 d 挑逗好掂喎 ... 勁得
做你 bf 好似幾幸福咁 ^^

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆