上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 4 (updated on 2/10 & photo:p.27)

收藏  |  訂閱
468  83.6k

嘩...又有新相喇....影得好靚呀

fion, here?

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-26 08:41 AM 發表 查看引用來源
昨日影低的, 你地唔好問, 自己估下我做緊咩啦!:smile_40:

New photo, anymore Fion???  :smile_47:

你d手指咁幼,我d手指粗d,用我隻手,你會舒服d喎

唉...你成日著今少衫影相...緊係病啦
小心身體啦....你有冇食藥呀.....食左藥都今好興致既

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-26 08:41 AM 發表 查看引用來源
昨日影低的, 你地唔好問, 自己估下我做緊咩啦!:smile_40:

Lighting, contrast, focus very good . . .
Really taken by you (yourself) ???
Well done . . .

very nice photo seduct all brother

引用:

好明顯係唔知做緊d咩啦0.0

引用:

要慢慢同你估下:smile_47:

引用:

OMG

Fion

the finger work can be done by others :smile_15:    :smile_15:

shall we try our best to Try your Breast !!:smile_04:  :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆