上一頁下一頁
發新話題

30/09/2008 沙灣 K trip

收藏  |  訂閱
50  1.7k

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-9-25 03:01 AM 發表 查看引用來源

叫大家小心有記者:smile_38:
邊度有記者???:smile_14:

引用:
原帖由 敬請自律3 於 2008-9-25 03:03 AM 發表
邊度有記者???:smile_14:  
上次JOIN團就有1仔記者???:smile_38:

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-9-25 03:05 AM 發表 查看引用來源

上次JOIN團就有1仔記者???:smile_38:
點解唔係東週???忽週???3週???要1週???:smile_38:

引用:
原帖由 敬請自律3 於 2008-9-25 03:07 AM 發表
點解唔係東週???忽週???3週???要1週???:smile_38:  
0個記者打來話自己是1週記者,想做訪問,所以就知道0係1仔記者。。。。。:smile_38:

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-9-25 03:11 AM 發表 查看引用來源

0個記者打來話自己是1週記者,想做訪問,所以就知道0係1仔記者。。。。。:smile_38:
點解佢知你電話???:smile_14:

引用:
原帖由 敬請自律3 於 2008-9-25 03:12 AM 發表
點解佢知你電話???:smile_14:  
JOIN團就一定會同團友仔交換電話方便下次聯絡,我估0甘樣先知我電話:smile_42:

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-9-25 03:16 AM 發表 查看引用來源

JOIN團就一定會同團友仔交換電話方便下次聯絡,我估0甘樣先知我電話:smile_42:
0下???我JOIN咁多次團,都未同人交換過電話喎!!!:smile_14:

引用:
原帖由 敬請自律3 於 2008-9-25 03:19 AM 發表
0下???我JOIN咁多次團,都未同人交換過電話喎!!!:smile_14:  
你叻仔嗎???想識朋友0米交換電話0羅:smile_39:

引用:
原帖由 敬請自律1 於 2008-9-25 03:28 AM 發表 查看引用來源

你叻仔嗎???想識朋友0米交換電話0羅:smile_39:
第一次見面,唔知乜頭乜路,就俾電話人,你傻仔0者!!!:smile_45:

推下先:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆