上一頁下一頁
發新話題

我同女友一星期做一次,但.....

收藏  |  訂閱
67  9.8k

引用:
原帖由 Bb.. 於 2008-9-18 06:55 AM 發表 查看引用來源
我同佢傾過架喇,佢話佢真係唔係話好好呢味野,佢亦都話佢可以完全冇性都得,你話傾咩丫,有咩好傾,上次又同佢發表下意見,講講下佢忽然好大聲咁講,"成日都講搞野真係好煩呀",跟住我就冇出聲,我同佢講我以後都唔講喇,其實 ...
樓主可以同佢講:我真係唔係話好好返工搵錢,亦都話我可以完全唔做工,冇錢都得—(妳養)。如果佢同你傾,你就同佢講:成日都講返工搵錢真係好煩呀!

唔好問
只需做

男人拿出你的勇氣
MAN D~~

唔做愛係咪會死架!

回覆 45# 的帖子

係呀,對住女點會唔想做呢~~~~~:smile_39:

引用:
原帖由 ranauu 於 2008-9-18 01:48 PM 發表 查看引用來源
唔做愛係咪會死架!
咁好多野唔做都唔會死人架!例如:擦牙,溝女,剪指甲,洗頭等等…

引用:
原帖由 二手客 於 2008-9-18 01:58 PM 發表 查看引用來源
係呀,對住女點會唔想做呢~~~~~:smile_39:
如果對住個伴侶都話唔想做的話,答案一:不舉,二:已經當佢係家人,你會唔會同你兄弟姊姝做丫。三:已經無愛的存在。第四:長期被拒絕導致心理不平衡。

同佢傾傾先啦...
你同佢一齊咁耐都唔係因為有性先鍾意佢既姐..冇理由就咁分手卦!:smile_41:

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-9-17 08:06 AM 發表 查看引用來源

一係同佢分手..一係就搵個sp lor..
我都係咁話呀:smile_14:

引用:
原帖由 aianoeltsang 於 2008-9-18 08:17 AM 發表 查看引用來源
性存在於兩性之間,唔係絕對需要,但非常重要。作個比喻,一個家庭需唔需要有住家飯食呢?答案可以係唔絕對需要,但重要嗎?試想想一世人都要出街食,妳會點諗呢?如果你覺得呢樣野對你重要,就應該同對方講清楚,配 ...
同意  ar:smile_38:  good

引用:
原帖由 Bb.. 於 2008-9-17 08:03 AM 發表 查看引用來源
我同女友平均一星期做一次,平時如果我想要既時候,同佢講我今日好想搞野,但佢既答案十年如一日,唔搞!!我每一次都覺得好冇癮,我都有同佢講問佢覺唔覺得成日都拒絕我好冇癮,佢轉個頭就訓左lu...然之後次次我又好悶棍地訓 ...
個原因咪佢唔鐘意你開口問羅...練好d調情手段...到時就算佢唔想都變想...

好多女仔好憎男人話要就要...大家生理唔同...佢地要warm up架...呢樣野係男人既責任...咪搞到交功課咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆