上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.2k

fion......very good dating.......hapy mid autumn festival and enjoy the day

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:59 AM 發表 查看引用來源
多謝啦! 前晚的衣著,真係一啲都唔性感。  Amy 著得勁我好多。

咁樣樣實在係靚喎

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:59 AM 發表 查看引用來源
多謝啦! 前晚的衣著,真係一啲都唔性感。  Amy 著得勁我好多。

幾吸引喎

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
13/9/2008

昨晚因為一時賭氣的關係, 終於同識破我現實身份的Freeman(forum 內的朋友,但原來係同公司的高級同事)約會。起初都有少少怕佢會向我提出有關性的要求以唔爆我的身份,但佢竟主動提出叫我同多一個朋友去 ...
我諗佢會唔會係等同你熟D,等你無咩介心,周埋當得你同佢先提出..........:smile_44:

^^甘佢地有無搞到呢??

條仔睇得哂你d野~~~咁即係話佢食硬你啦~~~~haha:smile_30:

引用:

唔係呀 都幾性感下你著到

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表 查看引用來源
13/9/2008

昨晚因為一時賭氣的關係, 終於同識破我現實身份的Freeman(forum 內的朋友,但原來係同公司的高級同事)約會。起初都有少少怕佢會向我提出有關性的要求以唔爆我的身份,但佢竟主動提出叫我同多一個朋友去 ...
多謝你的report:smile_38:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:29 AM 發表
13/9/2008

樓主你的日記寫得好正

我今天入黎一次睇晒所有的post:smile_27:

追返之前果D:smile_14:

記得每日一update之外,再加多每日一照呀

永遠支持Fion

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2008-9-14 02:03 PM 發表 查看引用來源

樓主你的日記寫得好正

我今天入黎一次睇晒所有的post:smile_27:

追返之前果D:smile_14:

記得每日一update之外,再加多每日一照呀

永遠支持Fion

http://i189.photobucket.com/ ...
咁多張, 最鍾意哩張

支持樓主的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆