上一頁下一頁
發新話題

SP...(最新故事...p6, #89)

收藏  |  訂閱
119  15.6k

引用:
原帖由 狂輸 於 2008-9-9 01:02 PM 發表 查看引用來源
奇怪,山頂無seven啫...
你都可以去時鐘架,
去時鐘既路程實搵到seven架,
唔係精蟲上腦諗唔到野卦:smile_41:
定還是一定要野戰??
所以咪話佢精虫上腦, 有得仆野, 佢都仆唔到囉:smile_45:

過住手引先啦....打出瓈都好:smile_13:

好似有間 7 仔架 , 唔通夜晚唔開 ?? :smile_14:

引用:
原帖由 IamQueen 於 2008-9-9 01:07 PM 發表 查看引用來源

所以咪話佢精虫上腦, 有得仆野, 佢都仆唔到囉:smile_45:
-------------------------------
Queen, 你對我好有成見波....! 仆野對我來講...easy job..幾時都可以仆...! 問題係我重質唔重量....

寧願唔仆...好過亂仆.....明未...小妹妹....!

引用:
原帖由 狂輸 於 2008-9-9 01:02 PM 發表 查看引用來源
奇怪,山頂無seven啫...
你都可以去時鐘架,
去時鐘既路程實搵到seven架,
唔係精蟲上腦諗唔到野卦:smile_41:
定還是一定要野戰??
--------------------------------------------
Yes,...佢一定要野戰...or玩 車震.......

普通仆野對佢太無意味...!!!

真係可惜, 可惜.

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 厲害啊!!仲去買套!!!

thank:smile_43:

引用:
原帖由 IamQueen 於 2008-9-9 12:30 PM 發表 查看引用來源
樓主既妄想症又發作啦~~~~:smile_45:
----------------------------------
唔好以為自己做唔到既野就係妄想.....傻妹仔....!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-9-8 11:14 PM 發表 查看引用來源

---------------------------------------------
THANK YOU FOR YOUR SUPPORT !
no problem ,u hv next time ma,call her again.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆