上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

Looking forward your report.

引用:
原帖由 黎狗 於 2008-8-10 11:52 AM 發表
樓主加油呀~
人妻誘惑..真係好正呢~
黎生你都試過:smile_41:

等你:smile_35:

SUPPORT YOU BROTHER ... WAIT YOUR REPORT

快D食左佢..快D report...

之前同朋友吃飯見到以前嘅GF,她亦都已經結佐婚有埋BB。但果次見到她果種感覺已經唔同以前

天宮真奈美---ok wow

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-8-10 10:01 AM 發表
樓主要小心呀!先調查人哋老公做邊行先。
以前A曾經俾過佢同條仔(即依家老公)去日本旅行嘅合照我睇,係肥仔一名,但好高大,高過A差唔成尺呀。

一隻死豬炳同一個小鳥伊人,佢兩個真係好唔襯!頂你吖!諗起A依家日日俾隻肥豬禁住嚟小,真係替佢辛苦。

收過風佢老公應該係正當人家,學歷好勁,好似揾成幾皮一個月。其實A都揾唔少嫁,因為佢教咗成十年書,我諗都有三皮幾嘢。我承認呢方面我真係唔及佢老公,甚至連A都不如。

我溝A嗰陣佢已經同佢老公拍咗三四年拖,但當時A都偷偷地瞞住隻肥豬同我一齊半年,直到佢結婚。

我有問過佢點解唔揀我,佢答話我做情人就非常之好嘞!但揾老公一定會要個踏踏實實有安全感囉!

估唔到三年後機會又返嚟,今次一定要一鋪回本,玩返佢一鑊勁呀!

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-10 02:46 AM 發表
跟住就車佢返天水圍屋企(你哋可能會問點解A住天水圍而我哋又會喺沙田見面?一來佢响大埔返工,二來我哋以前成日喺沙田拍拖的)。
我之前都溝過個離婚人妻,佢都係住天水圍,佢住俊宏軒,不過已經分開。

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-10 07:57 PM 發表

以前A曾經俾過佢同條仔(即依家老公)去日本旅行嘅合照我睇,係肥仔一名,但好高大,高過A差唔成尺呀。

一隻死豬炳同一個小鳥伊人,佢兩個真係好唔襯!頂你吖!諗起A依家日日俾隻肥豬禁住嚟小 ...
補充返下,响同A一齊嗰半年,一般都係鍚下攬下摷下,最激嗰次都係喺九龍公園逼佢同我打飛機,當時佢成手都係我啲精個無奈樣,依家諗返都扯旗呀!

當日佢話過同我一齊好有罪惡感,好似好對唔住佢條仔。我亦扮大方尊重佢無再進一步,依家諗返真係好能蠢!

過咗三年,各有各嘅經歷,見嘅事亦多咗,食返佢應該指日可待也!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆