上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

推一推!支持...............

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-4 12:18 AM 發表
查大俠,果然勤,到港就即刻出報告
首領...DO 野扑野我都唔輸蝕架:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-8-4 12:24 AM 發表
支持咁詳細報告.....:smile_15:

各位師兄.....飲左 D 意大利公牛血...昨晚勁唔勁呀....:smile_04:
某師兄飲完話爆三鍋~我驚飲完隊穿墻渣:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 12:31 AM 發表

某師兄飲完話爆三鍋~我驚飲完隊穿墻渣:smile_04: :smile_04:
我就慘啦...自已一個係厠所打飛支....:')

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-8-4 12:46 AM 發表

我就慘啦...自已一個係厠所打飛支....:')
甘認真要睇住個天花板啦:smile_29: :smile_29:

thx for sharing

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 12:53 AM 發表

甘認真要睇住個天花板啦:smile_29: :smile_29:
細個就係....依家係攞本notebook 入厠所
用wifi 偷人地 A /C  down D片來...一路睇一路打....  正   

推一推先....
好似唔見 3D 兄 wo ....
3D 係邊樹呀....

支持chacha報告,靜靜地等你post相呀:smile_38:

你話唔催就唔催呀~~?快D加相呀~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆