上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地...多回

收藏  |  訂閱
2.0k  40.4k

又搞乜新野???吾俾出樣甘過引嘅:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 正版冰火 於 2008-8-1 20:04 發表
蝦佬!!!!!
halo 老冰 ~ 咁耐唔返黎睇下我地呀 :smile_30:

引用:
原帖由 正版冰火 於 2008-8-1 20:06 發表
又搞乜新野???吾俾出樣甘過引嘅:smile_30: :smile_30: :smile_30:
有個師兄俾人放張大頭相上黎玩野囉 ~ 叫咩傻強 ~ 連真名都攞左上黎開account呀 叫咩咩強喎  鄭家強

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-1 20:52 發表

halo 老冰 ~ 咁耐唔返黎睇下我地呀 :smile_30:
有人call我過黎俾下川料嘛

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-1 20:54 發表

有個師兄俾人放張大頭相上黎玩野囉 ~ 叫咩傻強 ~ 連真名都攞左上黎開account呀 叫咩咩強喎  
呵呵!!!甘就吾俾post相架拿:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 正版冰火 於 2008-8-1 20:57 發表
有人call我過黎俾下川料嘛
得閒過黎坐下啦

引用:
原帖由 正版冰火 於 2008-8-1 21:02 發表
呵呵!!!甘就吾俾post相架拿:smile_45: :smile_45:
咁仲有年頭嗰單將三張淫褻照片,上載網上討論區與他人分享.上個月廿二號判左有罪呀麻.

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-1 21:07 發表

咁仲有年頭嗰單將三張淫褻照片,上載網上討論區與他人分享.上個月廿二號判左有罪呀麻.
所以果陣咪要用十幾粒鐘昅住D曲街玩野囉:smile_45: :smile_45:

走先!!!!下次傾過

引用:
原帖由 正版冰火 於 2008-8-1 21:25 發表
所以果陣咪要用十幾粒鐘昅住D曲街玩野囉:smile_45: :smile_45:
而家.....唉:smile_39:玩得就玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆