上一頁下一頁
發新話題

今日鼓起勇氣, 撇脫囡囡! [pt.4...Mini出場...] 地點: 62#

收藏  |  訂閱
82  13.1k

唔錯呀...
我都支持..
想睇落去呀

引用:
原帖由 gigigirl 於 2008-7-31 08:02 PM 發表
你地D男人只係識對D囡囡要求做乜做乜,對D女人的感情就玩吓玩吓:smile_22: 會個人都有自已的原因先出來做.不是只想找個大水喉唔洗做,當有了感情女人,係很為那個男人付出的:smile_39: 唔知樓主之後有冇想過 ...
請問姐姐係唔係同行? 你好似以女友或老婆既角度黎睇我故事!
你可透徹了解男人既渴求嗎?
你如果有讀過中學, 係經濟學科, 已講過"demand & supply", 女人做得呢行前, 都會有心理準備, 去分得好清楚, 什麼叫感情? 什麼叫買賣?
但係這類行業特別在於, 好多時候, 孤男寡女獨處, 再加身體接觸, 某程度上擦出愛火花, 何奇之有? 人非草木嘛... :smile_13:
我都講過, 骨場大約30個囡囡同我揼過骨, 但私下約會,只有3個, 而且其中一次係被動!
如果係玩吓玩吓, 我就no.1-30, 全部都問下佢地收左工, 有冇地方去啦!
你可預知我既故事會點去發展? 我只係隨緣, 有時要雙方同時互相有愛意, 很不容易!
若有偏差, 即指她到了喜歡我的時候, 而我又過了對她愛的熾熱! :smile_39:
我知這區甚少以感性角度去叙事, 但不代表沒有, 希望你莫以有色眼光, 當我係玩弄感情既人!
你是否不想我繼續? 如果你認為我再打下去會傷害囡囡, 那我只好擱筆!
事實上, 自己覺得再講落去, 都頗有難度, 亦犯上我最不喜歡既感覺: "吃力不討好"! :smile_39:

支持~~~~~~~~~~~~~

你自已最清楚你自已,不要問我:smile_22:

引用:
原帖由 gigigirl 於 2008-7-31 09:35 PM 發表
你自已最清楚你自已,不要問我:smile_22:
沒有你既留言, 又何須問你呢?
不然又陷我於蔑視女性之不義?
借問聱, 何以你兩度留言, 都如此火爆?
又或者...你是...知道我是誰?
你認識我??? :smile_13:

師兄,這一區也又很多跟師兄有相近經歷的師兄們. 我們绝對明白閣下感受, 亦给予無限量支持. 請 繼續.

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-31 10:29 PM 發表
師兄,這一區也又很多跟師兄有相近經歷的師兄們. 我們绝對明白閣下感受, 亦给予無限量支持. 請 繼續.
兩個問題:-
1. 既然咁多師兄有相近經歷, 咁你地唔怕又係果三幅被? 可能好悶?
2. 可能一路繼續, 一路被人邊睇邊鬧!

引用:
原帖由 phphit1800 於 2008-7-31 10:33 PM 發表

兩個問題:-
1......
2. 可能一路繼續, 一路被人邊睇邊鬧!
妖! 洗Q理D無謂人講的無謂野咩 ! 继續啦 C Hing, 甘多人支持你, 做自己野啦

引用:
原帖由 gigigirl 於 2008-7-31 08:02 PM 發表
你地D男人只係識對D囡囡要求做乜做乜,對D女人的感情就玩吓玩吓:smile_22: 會個人都有自已的原因先出來做.不是只想找個大水喉唔洗做,當有了感情女人,係很為那個男人付出的:smile_39: 唔知樓主之後有冇想過 ...
唔该借借, 咪阻住哂

support... wait for next part :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆