上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
94  12.2k

回覆 1# 的帖子

c9 below 40, i like it:smile_40:

我係女人, 好奇入離睇吓, 原來大部份男人都鐘意溝女,
重要溝c9, 重講得咁開心Tim, 得閒去跑吓步好過啦.
c9有老公架, 比佢老公知道就唔好啦兄弟........
比你地老婆知呀,剪左你Tim呀...:smile_46:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 02:14 PM 發表
你受唔受溝呀?:smile_04:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-8-5 02:34 PM 發表

你受唔受溝呀?:smile_04:
唔好意思, 我唔受溝呀  ..因為我鐘意跑步多啲... .
點解你地啲男人咁花心架..............:smile_39:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 05:13 PM 發表

唔好意思, 我唔受溝呀  ..因為我鐘意跑步多啲... .
點解你地啲男人咁花心架..............:smile_39:
我都鍾意跑步架, 幾時約埋一齊跑?:smile_04:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 02:14 PM 發表
我開呢個post預左俾人鬧.  但我自小(小學時)已鐘意c9 feel 的女性.:smile_13:

我對每一個識到的c9都成實講我的家庭況方.
我對每一個識到的c9以禮相待. 每次都好像拍拖的去街 .  去開房時都是佢地自願的 . 我去酒店開房, 我自已都好注重衛生潔淨.

我對得住人;對得住自已. 但唯一對唔對唔住自已老婆.....

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 05:30 PM 發表

我就唔信你鐘意跑步呀, 跑步啲人都唔會咁嘅..:smile_35:
放工了, 明天再傾啦.....
鐘唔鐘意溝c9 » vs  跑步有乜關系/:smile_41:

我兩樣得鐘意, 一星期仲跑4~5日添.

c9好...咩都識玩..最好係無咩手尾跟ccccc

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-5 05:30 PM 發表

我就唔信你鐘意跑步呀, 跑步啲人都唔會咁嘅..:smile_35:
放工了, 明天再傾啦.....
我年年都去跑渣打馬拉松架:smile_34:
唔怕話你知, 男人做得運動多, 做愛都會特別有力, 特別持久d:smile_44:

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-5 11:45 PM 發表

鐘唔鐘意溝c9 » vs  跑步有乜關系/:smile_41:

我兩樣得鐘意, 一星期仲跑4~5日添.
咪就係, 我得閒架話, 一個月可以跑足30日:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆