上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.1k

(二)第一次給囡囡電話號碼
小弟出來玩,從來唔留電話號碼給囡囡,因我電話冇來電顯示,所以衹有我喜歡就找她,囡囡是找不到我的,但是為了她我買了一部新電話(平時關了鈴聲,當電子手帳用),買了一張充值電話卡,作為我倆互通消息互訴情話的專用工具,我們每晚用短訊互相問候,細說心聲,那份感覺好像熱戀中的情侶,十分浪漫,有時我回大陸公幹,我便在酒店和她煲電話粥,都幾溫馨架,現在每日傳短訊已成為我們的生活習慣

(三)第一次同囡囡唔帶套造愛
小弟出來玩,向來非常小心,連用口也要帶套,可能我倆感情日深,增加了彼此的信心和安全感,這一晚我喝得有點醉,我們興奮到沒有帶套造愛,最後也是抽出來射,但這是我第一次這樣大膽的行為,事後我感到非常後悔...

引用:
原帖由 dreamzone 於 2008-5-31 01:55 發表
我唔同意歡場無真愛呢個講法,
我係過來人, 只係身份倒轉,
當時有個客差唔多個個禮拜都o黎捧場,
就算開名要等佢都唔介意,
兩個月後正式一齊, 佢就唔俾我返工,
直頭收埋我對鞋唔俾我返,
好辛苦之下先抽身出o黎,
...
多謝你的忠告,理性上我知道這是錯,但感性上的確難以抽身,其實我也不同意歡場無真愛,因為我感覺她也真的喜歡我

回覆 43# 的帖子

有無見過大團圓結局既例子??

引用:
原帖由 1880 於 2008-5-31 02:25 AM 發表

多謝你的忠告,理性上我知道這是錯,但感性上的確難以抽身,其實我也不同意歡場無真愛,因為我感覺她也真的喜歡我
You are absoultly right. Unfortunately, it usually won't have a happy ending. :smile_39:

引用:
原帖由 ip728070 於 2008-5-27 02:26 AM 發表
玩還玩,識路返屋企呀!
Yes

回頭是岸

回覆 50# 的帖子

That's so sweet, I sure hope their story will end up better than mine.:smile_38:

樓主@_@   小弟都鍾意佐個陀地陪唱..........不過我就好d   仲好young  未有老婆囉@_@    如果你冇老婆我都支持你架     咩野歡場冇真愛姐......係d人一開波就當人係雞姐............(勁cheap囉-___-)        
不過樓主你有老婆就唔好再放感情落去喇    你老婆會好慘架.............

回覆 50# 的帖子

妳當時做左幾耐呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆