上一頁下一頁
發新話題

啟蒙老師

收藏  |  訂閱
67  8.3k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-16 09:31 發表 查看引用來源

識食,呢啲先有女人味
🤝👍👍👍

啟蒙老師, 話有又得話冇亦得囉
有的話其實係一套電影 <本能>, 仲係錄影帶果個年代係屋企無意中摷出黎既
當事其實都仲未知exactly 係乜但d 同學已經成日up 住電影名果兩個字
後來發現屋企居然有, 老豆老母又出左街, 梗係開黎睇吓究竟係咩一回事啦
未見過性交場面, 第一次接觸到真係只可以用血脈沸騰去形容, 尤其是結尾果幾分鐘
平生首次意識到原來一男一女之間可以存在d 咁舒服刺激既行為   

至於自己既第一次, 則完全係一個遺憾
冇情調冇氣氛乜都冇囉, 純粹出於鬥氣同怨恨,
以一個只有理論基礎毫無實戰經驗既處女身份強姦左當時既男朋友
冇換來對方長久既愛情, 淨係得到一個'容易食' 既標籤

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-16 10:25 發表 查看引用來源
有的話其實係一套電影 , 仲係錄影帶果個年代係屋企無意中摷出黎既
當事其實都仲未知exactly 係乜但d 同學已經成日up 住電影名果兩個字
後來發現屋企居然有, 老豆老母又出左街, 梗係 ...
女人奉上第一次,九成都係無氣氛無喱頭低下發生。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-16 10:36 發表 查看引用來源

女人奉上第一次,九成都係無氣氛無喱頭低下發生。
又唔可以咁講卦, 奉上都好睇邊種性質既奉上
果次事件的確係有d 意氣用事, 情緒衝昏左頭腦囉
但唔代表之前冇幻想過夢想之中perfect 既破處儀式過程應該要係點

但講返啟蒙, 其實仲有另一樣野既
果陣岩岩開始學人打機, 都係玩D 低能遊戲囉
仲係DOS 果個年代, 同學俾左隻老翻俾我, 入面有成幾十隻game 架!
其中一隻好似係叫 sexcapade 咁上下, 其實就係truth & dare 既玩法
呢個就真係睇到有性器官畫面啦, 我成日飛住黎玩為左睇最後有口爆果一幕
印象中果陣係連56k 上網都未有, 冇可能睇到4 仔
果個畫面係第一次被告知原來係可以俾男人射精入女人個嘴, 而且作為女性嘴角下巴流住精液係好sexy好有女人味
之後就一路口爆到而家啦 好幾個既前任同左人一齊之後& 同佢第一次搞野之前就已經同人口爆過

我記得第一次扑野係16歲個陣,我係射唔到精出黎,個陣覺得射唔到係唔完整既性愛。

真正扑野到射精係24歲,同而家老婆一齊,先覺得自己真係識扑野。
引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-9-13 21:53 發表 查看引用來源
大家會唔會懷念第一個教你扑嘢嘅人?
今日睇佢ig,佢結咗婚,
諗起以前,其實係自己中學階段
都曾經同佢甜蜜過,仲教識我乜嘢叫扑嘢
其實我應該多謝佢

諗起自己以前同佢一齊
第一次拖手,第一次摸女仔身體,
每次拍完拖都要去後樓 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-15 11:33 發表 查看引用來源

係,好正,尤其沖涼個幕
當時好想知條男主角有冇扯旗,因為我睇有呀!對波身材真係唔錯。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2024-9-16 09:11 發表 查看引用來源
佢呢d相真是好大膽露出晒隻鮑魚,但講到整體又有女人味,個人喜好都是卿卿同翁虹
翁虹都好呀!姣同索卿卿正啲!李麗珍青春但身材圓圓,好似無咁吸引。

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-9-13 21:53 發表 查看引用來源
大家會唔會懷念第一個教你扑嘢嘅人?
今日睇佢ig,佢結咗婚,
諗起以前,其實係自己中學階段
都曾經同佢甜蜜過,仲教識我乜嘢叫扑嘢
其實我應該多謝佢

諗起自己以前同佢一齊
第一次拖手,第一次摸女仔身體,
每次拍完拖都要去後樓 ...
教我扑野技巧係一位人妻,我記得果時係外國讀書,佢係當年移民潮下既其中一位,即老公香港加拿大兩邊飛,佢就帶住小朋友住係外國生活,勁有錢,住house,有車又得閒,但真係好寂寞,當年,好多人妻都係咁,我果時租地方住,會幫人補習賺下外快,就有機會學識咩叫令女人舒服既技巧。而且一個人在外國,好掛住屋企既湯水,有人會煲又識煲,換條光管又或砌下個櫃,就有得飲架啦~~~~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-16 10:25 發表 查看引用來源
有的話其實係一套電影 , 仲係錄影帶果個年代係屋企無意中摷出黎既
後來發現屋企居然有, 老豆老母又出左街, 梗係 ...
晚9朝5,天台果幕會唔會直接的?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-16 16:30 發表 查看引用來源

教我扑野技巧係一位人妻,我記得果時係外國讀書,佢係當年移民潮下既其中一位,即老公香港加拿大兩邊飛,佢就帶住小朋友住係外國生活,勁有錢,住house,有車又得閒,但真係好寂寞,當年,好多人妻都係咁,我果時租地方住,會幫人補習賺下 ...
唔洗出門口,培育養埋你都仲得。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆