上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.1k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-3 17:15 發表 查看引用來源

事後有冇問返你fd感覺如何?爽吾爽?
我friend話比預期好但家姐真係好淫,最初扮晒野先後淫賤到佢都唔信
我friend最初驚扯唔起後尾屌到家姐呱呱叫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:36 發表 查看引用來源

我friend話比預期好但家姐真係好淫,最初扮晒野先後淫賤到佢都唔信
家姐有冇幫你個friend含?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-3 17:32 發表 查看引用來源
咁睇來佢個靚啲嘅姊妹都可以食得喎!😬
肯定好過家姐,起碼冇咁老成

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-3 17:37 發表 查看引用來源
家姐有冇幫你個friend含?
乜都做齊,遲d講

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:37 發表 查看引用來源

肯定好過家姐,起碼冇咁老成
咁可以食下喎!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:38 發表 查看引用來源

乜都做齊,遲d講
好吖!😬

快啲update💪💪💪

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:36 發表 查看引用來源

好期待你家姐點扮野同淫賤法

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-3 17:28 發表 查看引用來源

家姐生日約咗我食飯,佢一早叫我唔使送禮物畀佢(我從來都冇打算送🤣)佢話仲有兩個姊妹一個朋友會出嚟食飯之後再去慶祝
出到嚟食飯,原來佢約咗個阿伯(後尾我知道呢條阿伯係自己話一定要出黎同家姐慶祝)佢兩個姊妹年紀係細 ...
其實, 呀家姐尼個年記, 著住件旗袍唔可以叫老.
有錢嘅闊太, 尼件似係制服咁, 一定要有返三兩年跟身

雖然張相美白咗, 呀家姐條腰線唔差, 尼個年齡咁嘅腰, 唔屌唔得嘅...

引用:
原帖由 mm28 於 3-6-2024 17:28 發表 查看引用來源

家姐生日約咗我食飯,佢一早叫我唔使送禮物畀佢(我從來都冇打算送🤣)佢話仲有兩個姊妹一個朋友會出嚟食飯之後再去慶祝
出到嚟食飯,原來佢約咗個阿伯(後尾我知道呢條阿伯係自己話一定要出黎同家姐慶祝)佢兩個姊妹年紀係細 ...
有相睇吓都冇防😆😆😆想睇3P報告多啲🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆