上一頁下一頁
發新話題

[版主推薦-加分] 唉,睇佐咁多POST....我都係沉佐....

收藏  |  訂閱
89  7.3k

其實可能你而家只係ENJOY個過程,到真係有機會拍拖既時候係就會顧忌好多o野,
你會唔會介意佢既過去先?同埋呢樣而對你既朋友同屋企人?
如果你話而家你四十有二我會鼓勵你去馬,但你而家只係廿二咋...
我唔敢講係咪個個大陸妹都係咁樣,不過有好多都係因為你係香港人,
而就同你一齊,雖然未必呃到,但總好過o係大陸呃o的大陸佬!!!

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-5-1 09:38 PM 發表
樓主係版主既分身??:smile_41:
一樓一差唔多全部以中女為主,20歲既唔係一定無,不過可能性好低!會唔會佢個樣生得細,佢話20歲你信佢咋!
歡場無真愛,不要沉迷下去,要好好控制自己!
你同佢保持聯絡,得閒約 ...
佢比佐qq我,我係qq度都睇度佢show廿十歲,
我依家嘗試控制緊自已...

引用:
原帖由 3仔 於 2008-5-1 11:49 PM 發表
我覺得佢至少佢對你有好感先啦 肯同你傾咁耐 如果你覺得ok 可以同佢試下發展 慢慢睇清楚佢為人點 加油呀
真係吾知佢真心定假意,聽完咁多ching講,當然覺得佢係假啦
不過佢日日都同我sms,感覺真係幾sweet,佢好似幾關心我
不過我已經不停咁同自已講佢係扼我既
真係好辛苦依家
昨日假期,佢又叫我上去同佢同佢d朋友燒野食

你俾到唔肯俾錢, 佢咪走囉, c hing

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-5-2 02:45 AM 發表
就算佢真係鍾意你啊...咁點吖?我可以話你知,一個女人連雞都可以做,冇嘢佢係做唔出㗎。我識一條女,佢十年前喺東莞搵倒個算做有錢嘅香港人上岸,連仔都生埋諗住做少奶奶,點不 ...
十扑:smile_38:
簡直是我的故事:')

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-2 10:46 AM 發表

真係吾知佢真心定假意,聽完咁多ching講,當然覺得佢係假啦
不過佢日日都同我sms,感覺真係幾sweet,佢好似幾關心我
不過我已經不停咁同自已講佢係扼我既
真係好辛苦依家
昨日假期,佢又叫我上去同佢 ...
樓主:
你有無睇過我回覆
要認認真真想清楚
唔好重複我的過去
沉船真的好9痛苦
仲要係大6的女人
她們的想法好恐怖
你永遠不能猜想到
已我個案為例,生了兒子,年紀都38歲,都會出黎做!:')
最后祝你好運

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-5-2 04:32 PM 發表

樓主:
你有無睇過我回覆
要認認真真想清楚
唔好重複我的過去
沉船真的好9痛苦
仲要係大6的女人
她們的想法好恐怖
你永遠不能猜想到
已我個案為例,生了兒子,年紀都38歲,都會出黎做!:')
最后祝你好運
我有睇過你REPLY
好多謝你
我認同真係好痛苦
我今日開始已經好少SEND SMS比佢,但係個心成日都"羅羅亂"
吾知點咁...

咁想嘅咪拍吓散拖先囉......冇話一行就行去結婚㗎吓?不過咁多把打提醒你,你要有心理準備囉......你咁後生,依家就話好似好鍾意啫,第時有個好啲又唔係做呢行嘅女仔出現,又會傷倒呢個女仔,總之雞同嫖客係好難有好結果㗎喇........:smile_45:

有食唔食罪大惡極.一定要上去.記住唔好比錢:smile_30: 上到去(當)佢女朋友.
人扼你.你扼人.咪上去先下手為強.後下手就:smile_27:
當然吾應該信佢啦.、呢D我就真係見得多啦.可止大陸SD SMS 返HK .仲日日打Idd比我呀.
呢D女周街都係啦.呢期男少女多呀.冇女人咩:smile_45:

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-2 10:41 AM 發表

佢比佐qq我,我係qq度都睇度佢show廿十歲,
我依家嘗試控制緊自已...
唯一方法,搵第二條女去沖淡呢條女,上大陸玩,搵d索d同貴d既高質女,要索過你鍾意果件,玩多d包你忘記佢!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆