上一頁下一頁
發新話題

連晨勃都冇,係咪 certified

收藏  |  訂閱
256  40.5k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-25 23:25 發表 查看引用來源
唔知點解,我好有共鳴,幾年前我都有呢個問題,主動過,又拒絕過,又係話攰,唔想,又係問自己又唔係咁差啫,之後行咗條不歸路,而家我都唔記佢條野係點樣,女人唔同男人,被拒絕過幾次之後就會無引再主動 ...
女人都叫好丫,唔難搵sp,男人就真係好難啦…

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 21:55 發表 查看引用來源
咁講法即係痾尿滴滴仔都入埋我數
如果佢勃唔勃會影響到妳關妳事,咁滴滴仔點會唔關妳事?妳問呢度d師兄,單睇圖9成都想食妳,但偏偏佢唔想,仲唔係關妳事?😅😅
我估都唔係重點黎既,妳享受下呢d既留言先。

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 23:13 發表 查看引用來源
邊度有男按摩師
我幫你按呀

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-25 22:07 發表 查看引用來源

同我放低樓主個post!@@
哈哈,妳幅圖係咩操作?

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-11-25 23:25 發表 查看引用來源
唔知點解,我好有共鳴,幾年前我都有呢個問題,主動過,又拒絕過,又係話攰,唔想,又係問自己又唔係咁差啫,之後行咗條不歸路,而家我都唔記佢條野係點樣,女人唔同男人,被拒絕過幾次之後就會無引再主動 ...
真係,撥行晒火都扯唔起,幾次之後我都無引再試,問題係,我著晒火,佢扯唔起都可以幫我掛,都冇🥲,話親佢佢都承認自己不舉,話男人最痛,又話無面….
而家,求人不如求己,買左新玩具,自己嘆算

男按摩師?我諗呢度個個都係啦, 問題只是按得好還是唔好

引用:
原帖由 frankie2792 於 2021-11-25 23:38 發表 查看引用來源
女人都叫好丫,唔難搵sp,男人就真係好難啦…
男人可以揾援交,再唔係去叫雞,點會難!
女人先唔會亂咁嚟

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 23:57 發表 查看引用來源
真係,撥行晒火都扯唔起,幾次之後我都無引再試,問題係,我著晒火,佢扯唔起都可以幫我掛,都冇🥲,話親佢佢都承認自己不舉,話男人最痛,又話無面….
而家,求人不如求己,買左新玩具,自己嘆算 ...
確係有些男士壯年就唔多掂

但用其他方法搞女, 也是一樂也

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 23:57 發表 查看引用來源
而家,求人不如求己,買左新玩具,自己嘆算 ...
咁佢知唔知道你買咗玩具DIY

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-25 23:58 發表 查看引用來源

男人可以揾援交,再唔係去叫雞,點會難!
女人先唔會亂咁嚟
援交,叫雞同sp兩回事,真係好冇引,打飛機好過
女人都可以亂黎架😂😂😂衝破自己,玩得安全就ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆