上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
69  2.6k

引用:
原帖由 meteor_73 於 2020-9-16 12:03 發表 查看引用來源

師兄唔駛驚咁多, 搞P最緊要玩得high, 要主動啲同大家都搞下氣氛先好玩架.
唔啦, 又唔係搞SEX PARTY, 我都係志在出來識下人, 男女都冇所謂, 我試過約人出來, 結果係5個男人, 全男班起度吹水飲酒, 去左間冇咩女既BAR, 所以都冇女溝, 但成個感覺唔差, 成班男人出到來, 講既就係搵錢同女人, 當然唔會咩都拎出來講, 三唔識七, 但交流下一D經驗, 係會擴闊到唔少眼界

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-16 14:57 發表 查看引用來源

出到嚟吹吹吓打交都見過!🤣🤣🤣出到泥都係各懷鬼胎㗎! 点会為咗交朋結友咁單純!🤭
睇下你一開波出來搵班人係咩啫, 你講明係食女群, 爭玩具既真係可能會出現尼D情況, 但出到來咁大個人, 有女既, 有人要爭, 咪比佢爭, 條女肯跟佢, 佢叻仔, 我地成班CHING當學野, 點解人地有女, 我地冇啫, 我覺得又唔駛為左爭女打大交, 好幼稚。你話比人串到打大交我就覺得有機會, 但比人串幾串就開片, 咁玻璃心, 下次咪唔預佢, 無他

925中秋前夕活動大召集
人數限定: 4人為一組,共兩組
時間: 9/25 Friday 8:30pm集合地點,荃灣廣場
活動: whatsup無肺啤酒節
詳細地點稍後通知

歡迎男女報名,女方或男方少於四分一比例,或少於五人即取消

由於活動乃一次性,故不會成立群組通知,詳情可pm查詢
内容不時更新,請留意更新詳情

人數
1) 80後廢青淫夫……男

update 09-20

時間: 9/25 Friday 8:30pm集合地點,荃灣廣場
詳細地點稍後通知

人數

應該男多過女報名🤣🤣

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-9-20 20:13 發表 查看引用來源
應該男多過女報名🤣🤣
有人問,但無話出現,佢地好期待我搞群P🤣🤣

回覆 42# 80後廢青人夫 的帖子

呢個心態好好~~~~~~

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-9-20 20:58 發表 查看引用來源
呢個心態好好~~~~~~
又唔係自己條女,比我唔會為左咁而出手,而且今時今日仲興隻揪?緊係圍揪啦!我又唔係葉問,冇必要啦

update 09-21

詳細地點稍後通知

人數

C兄,其實而家咁時勢  朋友都小接觸   更何况未識嘅  安全D好   你嘅Timing唔系咁啱  遅D先再泥啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆