上一頁下一頁
發新話題

執錢消费幫抗疫,企企,四季

收藏  |  訂閱
77  6.0k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-20 22:21 發表 查看引用來源

鵰你老母臭臭閪,食個千幾蚊野就係度扮撚晒野,我今日傾生意賺到幾百個呀,傻閪,你做個濕鳩公務員一日搵唔搵到咁多錢呀,柒頭!!

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-8-21 00:42 發表 查看引用來源

鵰你老母臭臭閪,食個千幾蚊野就係度扮撚晒野,我今日傾生意賺到幾百個呀,傻閪,你做個濕鳩公務員一日搵唔搵到咁多錢呀,柒頭!! ...
Agree乃臭西七,七六,睇老西疴尿睇得多但未見过大蛇疴尿,甘多银纸七六夢也未夢过,七六發夢係佢條撚硬吊云全世界人老母,七六好開心架!!!可憐!!

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-20 07:06 發表 查看引用來源

我知錯啦
真喺好撚肉酸,大人大姊同個瀨西精柒碌道歉,人地晒d假相,你就即刻瀨人屎勿。你有冇腰骨架,打靶仔,怪不知你當毒鹅偶像啦。

引用:
原帖由 lee2047lee 於 2020-8-20 17:29 發表 查看引用來源
等七叔直播👍🏽,今晚夜景特別靚

附件

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-21 08:35 發表 查看引用來源

回覆 45# 西九理性的羊羊 的帖子

原來你條撚屌老作椰菜七唔係公務員,只係個充大頭鬼既cheap雞酒店room service 侍應,偷影住客既room service 相同收據當係自己享用,你真係隻無恥老作既食屎狗呀!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-21 09:13 發表 查看引用來源

我都有圖,不過係聽朝10點先幫襯呀,雕你老母!!

回覆 45# 西九理性的羊羊 的帖子

辛苦晒,為左充大頭鬼,用第2部手機同電話咭開多個whatsapp a/c扮四季。下次偷影或偷圖張相,收據銀碼起碼6位數字先好post 上o黎嘛,如果唔係會比人笑o架。

回覆 46# 無敵電車男 的帖子

窮唔係最慘
憎人富貴厭人窮先最撚慘

回覆 49# lee2047lee 的帖子

老作椰菜七出晒名中意老作,你唔使幫佢講好說話。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆