上一頁下一頁
發新話題

del,唔係因為恨妳

收藏  |  訂閱
96  3.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 01:37 發表 查看引用來源
無鬧交而凸然分開真係難接受.....咁我情願鬧一場交.等自己再決心D....起馬令對方憎自己..
突然比分手其實令會對方好難受。我情願講清楚會好啲。

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-15 17:41 發表 查看引用來源
佢打比我後,已經del埋佢電話,我無晒佢聯絡方法,而佢可能唔會再搵我。
一齊三年,電話號碼都唔記得,其實感情會有幾深?
我相隔超過一年,重記得對方電話號碼,重會記得對方fb,但係又唔想打擾對方新生活,過去就由得佢過去啦,已經返唔到轉頭
都同你講句加油啦

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2020-5-16 10:40 發表 查看引用來源

突然比分手其實令會對方好難受。我情願講清楚會好啲。
😕無錯呀.....我都試過咁....日日開心傾...我情願坦白唔要籍口嘅坦白..或者鬧場交都好吖😎

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 12:08 發表 查看引用來源
😕無錯呀.....我都試過咁....日日開心傾...我情願坦白唔要籍口嘅坦白..或者鬧場交都好吖😎
我都想同佢鬧場交,我都想恨佢,我今日仲諗住佢。

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-16 17:42 發表 查看引用來源
我都想同佢鬧場交,我都想恨佢,我今日仲諗住佢。
我又覺得就算佢拍拖結婚,如果雙方都有意繼續keep 落去咪keep 囉....佢又無話要斷你

引用:
原帖由 ffdq5 於 2020-5-15 18:55 發表 查看引用來源
多謝師兄提點
一齊開心時真心付出就係收獲,無咩野可以永世唔變.我都有幾個sp嫁左.其中有兩個仲係我鼓勵佢地去搵屬於自己幸福.我唔係聖人,不過真係對對方有感情反而想對方下世可以過得更好.我俾唔到一個家庭人地.都同佢地講要諗下下半生點過,如果真你搵到有人對你好,唔使擔心我.大家做返朋友無問題.做人坦蕩D會舒服好多

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 18:36 發表 查看引用來源
我又覺得就算佢拍拖結婚,如果雙方都有意繼續keep 落去咪keep 囉....佢又無話要斷你
我曾經問過識到真.男友會點,佢答一心只可容納一個男人。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-16 18:54 發表 查看引用來源
一齊開心時真心付出就係收獲,無咩野可以永世唔變.我都有幾個sp嫁左.其中有兩個仲係我鼓勵佢地去搵屬於自己幸福.我唔係聖人,不過真係對對方有感情反而想對方下世可以過得更好.我俾唔到一個家庭人地.都同佢地講要諗下 ...
道理我明白,只係感情要消化,要比時間。諗佢太多,自己都覺得自己冇用,幼稚。今晚約左朋友食飯,求佢屌醒我。

其實最終個結局都係咁hurt, 但係大家點解仲會繼續去揾去掂呢樣野嘅呢,我有時好唔明.

引用:
原帖由 西瓜雪條 於 2020-5-16 11:50 發表 查看引用來源
一齊三年,電話號碼都唔記得,其實感情會有幾深?
我相隔超過一年,重記得對方電話號碼,重會記得對方fb,但係又唔想打擾對方新生活,過去就由得佢過去啦,已經返唔到轉頭
都同你講句加油啦 ...
其實我都有同感! 見你寫得咁明我又答句嗲! 😜响E到咁樣出个po有屁用咩?! ED分明爛情深釣女 po😂😂😂! 都識得釣新女点会有事吖!?  😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆