上一頁下一頁
發新話題

各位靚女試過最大鑊的走光事件。

收藏  |  訂閱
51  20.5k

回覆 1# hqkwtang 的帖子

有次同老婆去旅行,在酒店房老婆沖涼只圍條毛巾,我又忘記在叫了小食,之後我又去沖涼,外送到時去開門,動作大了点毛巾跌左落地,比個侍應睇到双奶。

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-3-21 18:27 發表 查看引用來源
近排最大獲係著住bra top追巴士 跑下跑下跣咗落嚟
畫面應該好吸引

濕濕碎啦,有次同老婆夾埋,佢特登全裸吹頭,然後叫room service ,由我開門,佢若無其事照吹頭,跟住仲企起身比小費人添。

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2020-3-23 10:50 發表 查看引用來源
畫面應該好吸引
當時附近唔係太多人 不過都有唔少人睇到🤭

回覆 43# cheapcheap123 的帖子

你呢的係露出,唔係走光,有朋友做酒店,話睇唔少日本婆唔關門換衫,不過真係亞嬋年紀或以上,

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-3-21 18:27 發表 查看引用來源
如果...現場睇到....會好硬

引用:
如果...現場睇到....會好硬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-23 14:53 發表 查看引用來源
你呢的係露出,唔係走光,有朋友做酒店,話睇唔少日本婆唔關門換衫,不過真係亞嬋年紀或以上,
日本婆係唔多理其他野, 去溫泉時老婆有話 d 日本婆(亞嬋阿婆年紀)晌更衣室乜都唔遮隔勒底同下面毛神神, 兩包米洩晒氣又墮咁四周圍行.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-13 12:10 發表 查看引用來源
講黎分享下,等我地鄧妳唔抵。
有次同公司同事去旅行,當然有男有女啦,
咁嗰日去一間餐廳食飯,見門口有D公仔幾得意,咪諗住影下相留念,個男同事話幫我影,嗰日我係著咗件黑色t-shirt, 男同事影完仲咪咪嘴笑,後來先知道原來件衫都幾透,俾佢睇到我真空喔

回覆 49# @bobo@ 的帖子

真空,就咁都睇到,洗乜影相先知。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆