上一頁下一頁
發新話題

有無人接受到唔沖洗的口口?

收藏  |  訂閱
97  9.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-27 14:14 發表 查看引用來源
講車我完全唔知你up乜 但係手指完邊有咁快開波呢?
我自己唔駛含呀? 我會啜到無晒味為止先放開佢o架

奶下面我有d介懷, 但俾對方舔腳我又ok喎 望住佢捧起我隻腳, 慢慢幫我除鞋, 再送到自己嘴裡面品嚐
個心 ...
咁要遂隻腳趾放入口啜😚遂隻奶😝

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-3 18:43 發表 查看引用來源
講真,我真係好鐘意原汁原味既鳩
但如果奶下面真係接受唔到,好怕痕
我都覺好多女仔其實都唔太鐘意被奶

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-2-27 12:33 發表 查看引用來源
即是突發情況或者個人喜好,
絕對接受到,我同SL都接受到

引用:
原帖由 suckingtoesbaby 於 2020-3-3 21:59 發表 查看引用來源
咁要遂隻腳趾放入口啜😚遂隻奶😝
腳掌都俾人奶埋, 剛除鞋好敏感好似觸電咁o既感覺
btw睇你個名你應該都o岩呢味

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-3-3 16:32 發表 查看引用來源
好多女人就唔介意含J唔使洗 !
但同佢瀨閪 就一定要洗干淨至准瀨
真唔明乜嘢原理 !!
你只要諗諗男女下體構造o既分別就唔難明白

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 07:18 發表 查看引用來源
你只要諗諗男女下體構造o既分別就唔難明白
但係又接受到插下含下咁喎~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 07:17 發表 查看引用來源
腳掌都俾人奶埋, 剛除鞋好敏感好似觸電咁o既感覺
btw睇你個名你應該都o岩呢味
果然冰雪聰明,絕對岩呀😝

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-4 12:33 發表 查看引用來源

但係又接受到插下含下咁喎~
high左就梗係咩都得o架啦! 插完射完尤其是如果自己都高潮好幾次, 佢又射o係套入面,
倒返出o黎吞晒佢又有, 抹落面上又有, 返轉個用過o既套入口啜都唔算係罕有o既行為
果個moment食到o既唔係膠味, 心中只有男人精液o既味

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 13:25 發表 查看引用來源
high左就梗係咩都得o架啦! 插完射完尤其是如果自己都高潮好幾次, 佢又射o係套入面,
倒返出o黎吞晒佢又有, 抹落面上又有, 返轉個用過o既套入口啜都唔算係罕有o既行為
果個moment食到o既唔係膠味, 心中只有男人精 ...
咁我又冇試過係套入面倒返精出嚟喎,我至多都係射之前拎出嚟除套顏射,射到佢成面都係精

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-4 13:25 發表 查看引用來源
果個moment食到o既唔係膠味, 心中只有男人精 ...
咁叔叔又無本事齋插到佢高潮,通常都要手口並用~

我又無試過係套入面倒出黎喎,因為次次都係中出~有時就直接射入去個西度,有時插到差不多射就口爆,咁次次佢都會吞埋既,次次都比佢啜到我又酸又麻嗌晒救命~
咁有時射係入面就抹下之後休息下,到第2Q時我幫佢瀨佢又話唔好,我話D精係我既我都唔怕妳怕乜喎~
真係唔係好明點解~?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆