上一頁下一頁
發新話題

雖然得到佢個身💔但得唔到佢個心

收藏  |  訂閱
110  18.9k

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-18 18:14 發表 查看引用來源
你真係好沉佢 wor ,一話去爆房即刻應承。
係😣非常

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-18 19:07 發表 查看引用來源
講得好岩,感覺既野真係冇得同詞語表達,如果我有左,都可能會咁
你有家庭自己把握分寸啦.

我曾經嚮酒吧街撞過以前嘅SL, 自己真喺冇勇氣再去食!
引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-18 21:03 發表 查看引用來源
你有家庭自己把握分寸啦.

第6回

上回講到我地重新開始返偷食關係

佢一直都係用Line搵我,我仲係未知佢電話號碼,雖然我唔會打俾佢,但係佢專登唔俾我,另我覺得佢對我好有隔膜,有次佢無啦啦sd訊息俾我,話Line突然開唔到,佢唔用WhatsApp就係唔想俾我知號碼,我亦專登唔覆佢,過左一陣佢終於用WhatsApp sd俾我,話開唔到line,咁我先覆返佢,我終於知佢電話號碼喇,如果唔係line開唔到,我都冇可能知

我地繼續約會,一夾到時間就去酒店,有時玩完會去食埋野先走,佢每次都會送我去搭車,但慢慢我都開始明白,佢同我一齊都只係貪玩,都唔係鍾意我,只係我太沉姐,佢從來都冇氹過我,生日都唔會買份禮物仔,朱古力都唔識買幾粒,有時我會因為覺得佢對我唔上心而鵝佢幾句,但係佢可以當冇件事,講返性既野😔呢個時候你地一定會話我嘥氣

吖…講漏左啲野,佢加我line既時候,對方顯示個名並唔係Roy,我簡稱KT,我問佢其實邊個先係真名,原來KT先係真名,係有啲唔開心,不過諗真啲其實佢都唔知我真名既,當初大家都係用假名,之後都冇問過對方,我想知佢多啲野,所以就係fb試下搵佢名,又真係俾我搵到,仲見到幾張佢同老婆既合照,亦係啲讚好入面搵到佢老婆個Acc,入面睇唔到佢地啲野,只係見佢老婆成日分享BB產品既網店,有一日見到佢老婆po左張BB相,又見到佢啲朋友仲叫佢專心湊仔,果刻我都仲係唔想相信佢地生左BB既事實,我啲眼淚係咁流完全停唔到,咁岩我地又約左第2日見面,我好想問佢點解生左BB都唔同我講,但我又唔可以話佢知我有睇過佢老婆fb,咁岩我開佢WhatsApp,見到佢icon張相真係轉左做BB相,但我都諗左好耐同唔同佢講我已經知道了

第2日我地約左見面去酒店,我喊左成晚其實心情好差,由見到面果刻我都笑唔出,入到房我仲喊左出黎,但我又唔想俾佢見到我喊,背住佢坐,佢開始知道我有唔妥,問我咩事,但我只係搖頭代表冇野,但我真係喊到豬頭咁,來回去左洗手間幾次洗面,佢只係講左幾次唔好喊啦,但都係由得我喊,原全冇話攬住我呵下我,我越喊就越勁,都係決定問佢做咩唔同我講,但喊到扯晒蝦,想講野都講唔到,我打開佢WhatsApp icon張相俾佢睇,本來想開口講野,但就扯緊蝦講唔到,都係繼續喊,再喊多一陣不停心呼吸終於冷靜少少講得出幾隻字,問佢點解唔話我聽,佢只細細聲答我唔知點講好,其他咩都冇講過喇

冷靜過後,我又驚佢會因為我咁大反應而梳遠我,我同講對唔住,只係控制唔到,我唔會再喊喇,跟著開始錫佢

其實到今時今日我地都仲一齊緊,好似冇事一樣,大家夾時間出黎爆房,今次見返面都有2年半喇,唔知我地既關係仲可以維持幾耐呢🤔

多謝大家睇我既故事同埋留言,如果再有新發展先再同大家分享😘

樓主保重啦!
呢啲咪係SL同SP嘅分別,佢當你係SP,你接受到就ok啦!

樓主可唔可以講吓,點解阿Roy咁迷戀你? 隔左咁多年都仲揾你?

其實roy可能原本只係想上床都好,咁多年之後我相信佢都會對你有依賴,性上面依賴或許是情感上面依賴都好,跟著感覺走就得,諗太多都冇咩用

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-19 02:16 發表 查看引用來源
第6回

上回講到我地重新開始返偷食關係

佢一直都係用Line搵我,我仲係未知佢電話號碼,雖然我唔會打俾佢,但係佢專登唔俾我,另我覺得佢對我好有隔膜,有次佢無啦啦sd訊息俾我,話Line突然開唔到,佢唔用WhatsApp就係唔想俾我知 ...
師姐,你要清醒D,始終你幾咁迷戀佢都好,
你地從來只是sl關係,(我唔覺得係sp因為佢其實唔多唔小對你有d好感,否則唔會隔咁多年都搵番你)
佢無呃過你任何野,更無表明再進一步,
已經比其他食家呃你話自己單身點點點再呃埋你D錢好得多,
記住你自己都有頭家,要適可而止.
介紹你聽呢首歌
https://www.youtube.com/watch?v=mebzXfWi87E
細味一下歌詞,有D野,只能陪你到這裡,不竟有些事不可以,記住....!!!
曖昧讓人受盡委屈 找不到相愛的證據
何時該前進 何時該放棄
連擁抱都沒有勇氣

只能陪你到這裡 畢竟有些事不可以
超過了友情 還不到愛情
遠方就要下雨的風景

到底該不該哭泣 想太多是我還是你
我很不服氣 也開始懷疑
眼前的人是不是同一個真實的你

何時該前進 何時該放棄
連擁抱都沒有勇氣

曖昧讓人變得貪心 直到等待失去意義
無奈我和你 寫不出結局
放遺憾的美麗 停在這裡

何時該前進 何時該放棄
連擁抱都沒有勇氣

曖昧讓人變得貪心 直到等待失去意義
無奈我和你 寫不出結局
放遺憾的美麗 停在這裡

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-18 19:04 發表 查看引用來源
有呀,我地既故事仲有得寫
咁等你地既故事, 好好咁keep住, 要搵個夾既真係好難..

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-19 02:35 發表 查看引用來源
樓主保重啦!
呢啲咪係SL同SP嘅分別,佢當你係SP,你接受到就ok啦!
但係佢把口係話當我SL架,所以我唔知啲男人究竟明唔明SL/SP分別🤷‍♀️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆