上一頁下一頁
發新話題

回憶(update#12,#19,#47#194)

收藏  |  訂閱
231  19.8k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 19:55 發表 查看引用來源
可惜佢唔淫語...又唔叫下.....得我叫到拆天.....hahahaa
我成日都言語挑逗K😂😂,等佢知自己有幾淫

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 19:57 發表 查看引用來源
已經3個男人話我低..... 咁樣都話難揾我個窿.....陰9公....
我淨係睇到個Pat Pat🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️其實點會難搵,我都未試過搵唔到

回覆 42# Lok0923 的帖子

咁咪係,平時啲女一疙高個窿已經開出黎等你插啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 23:37 發表 查看引用來源
咁咪係,平時啲女一疙高個窿已經開出黎等你插啦
有窿都唔識插🤦🏻‍♂️男人天生既技能就係插窿,哈

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-27 23:53 發表 查看引用來源
有窿都唔識插🤦🏻‍♂️男人天生既技能就係插窿,哈
我又難入呢.....壓迫感..

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-28 01:10 發表 查看引用來源
我又難入呢.....壓迫感..
難入又唔係你覺得既,係個男人有冇本身插入去

K急到想掙扎,但佢又舒服,想我停又唔想咁。

咁我當然唔會俾佢停,繼續努力大大力鋤佢,務求幫佢第一次潮吹噴水。

可惜佢只有越來越濕,但一直都噴唔到,而佢亦都叫到爽到就死咁。

我:你夠未呀,餵唔餵得飽你呀?

K:夠喇,好滿足,高潮左好多次喇,你屌左好耐,我想你射俾我呀。

聽到咁,我唯有繼續努力,而K亦都好配合翹高個Pat俾我大力屌。

K:好正呀。。呀,又黎喇,大力啲,唔好停。

聽到咁樣,好似刺激左我既獸性咁,再加速大大力插,插到水聲越嚟越大聲。

我:你好正,好好屌呀,又窄又濕,夾到我好想出呀。

K:好呀,射哂俾我,射哂入去,佔有我。

K:呀。。屌爆我,快。。啲。。呀

我快感越黎越強烈,下面好痺,我知道自己就射,嘗試忍多陣。

我:你到未呀,我想等埋你呀。

K:就喇。。呀。。。唔好停,繼續呀

再插多幾十下,K話佢到喇,我就全力衝刺,下下屌到最入,然後射哂入去,K亦不斷身體抽搐,係咁震。

扒左係K背隻攬住休息一陣之後,我就起身,點知。。

我:仆街,個套唔見左,應該係屌屌下,你大窄,夾到甩左啦。

K坐左係床邊,想鬧我但又要搵我個套出黎。我係度望住佢搵,啲精一路流返出黎。

我:好正呀,好似啲AV咁,哈哈。

K:仲係度笑,幫手搵啦。

我:放心啦,一定係入面既,唔怪之得頭先越屌越舒服啦,原來個套甩左,無左層隔膜。

K之後搵返個套出黎,就話我。

K:你就爽啦,聽日我又要食藥喇。

之後我地一齊沖涼,然後攬住咁訓,第二朝都有再Morning Q。

有人想睇先繼續寫啦。

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-28 02:34 發表 查看引用來源
K急到想掙扎,但佢又舒服,想我停又唔想咁。

咁我當然唔會俾佢停,繼續努力大大力鋤佢,務求幫佢第一次潮吹噴水。

可惜佢只有越來越濕,但一直都噴唔到,而佢亦都叫到爽到就死咁。

我:你夠未呀,餵唔餵得飽你呀?

K:夠喇,好滿足,高 ...
我有睇架🙋🏻‍♀️

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-1-28 10:16 發表 查看引用來源
我有睇架🙋🏻‍♀️
多謝支持,如果繼續打落去,之後會有相出

哈哈,支持樓主,精彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆