上一頁下一頁
發新話題

愛上doggie, 真係好正

收藏  |  訂閱
339  28.2k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 09:49 PM 發表

個trap就係我契姐去勾引佢, 想勾引佢出來見面扑野
最終係我契姐自己自爆返出來
跟住bf就話我一早知你地玩緊我,
我承認我易信人, 係我表哥話咁樣可以試到佢有幾愛我.
我想試佢係因為佢真係有好多野今到我懷疑
係情況下自爆.....出到黎見面......

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 09:49 PM 發表

個trap就係我契姐去勾引佢, 想勾引佢出來見面扑野
最終係我契姐自己自爆返出來
跟住bf就話我一早知你地玩緊我,
我承認我易信人, 係我表哥話咁樣可以試到佢有幾愛我.
我想試佢係因為佢真係有好多野今到我懷疑
你點解想試佢..因為你愛佢囉..
一個可以令自己愛既人世界上好難搵第二個...就算分開..你心入面都留左位置俾佢..
兩個人受傷..都唔揀兩個人開心..自己諗喇

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2008-4-22 09:55 PM 發表

你點解想試佢..因為你愛佢囉..
一個可以令自己愛既人世界上好難搵第二個...就算分開..你心入面都留左位置俾佢..
兩個人受傷..都唔揀兩個人開心..自己諗喇
我都認同......如果你吾愛佢......都吾會吾想佢吾開心啦.......

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-22 09:50 PM 發表
小妹妹,兩個人之間既事,我地呢D街外人係無乜資格講野既 !
但係都係想你聽我呢個老人家勸一句 !
珍惜眼前人 ! 唔好為左一D好似好審慎既決定,而令到自己,有可惜,有遺憾 !
咁多位多謝你地,
我開呢個post係想分享sex,
感情方面我相信我handle到, 好多謝你地既意見

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 09:58 PM 發表

我都認同......如果你吾愛佢......都吾會吾想佢吾開心啦.......
我好明白, 等我再想想吧

珍惜眼前人呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:19 PM 發表
琴日同男友的確去左搞野, 不過要溫書所以而家report補比大家
琴日放學立刻飛車落灣仔, 爆房xd
入到房, 迅速自己除左條under, 因為已經好濕, up住好唔舒服
之後我好攰咁攤左o係張床到, 得返條裙
之後我 ...
無論點都好,自己要振作,仔死仔還在喔。

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 10:05 PM 發表

我好明白, 等我再想想吧
傻女.....有時吾好做d令自己後悔既事......

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-4-22 10:08 PM 發表
珍惜眼前人呀:smile_40: :smile_40:
知道啦 :smile_40:

好奇一問, 因乜事同你 bf 散 :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆