上一頁下一頁
發新話題

三號風球都照玩野戰.....

收藏  |  訂閱
210  15.3k

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 08:37 PM 發表

其實今早唔係好大風大雨o架....
加上如果風和日麗, 我唸會有人上黎睇景....咁就連搞都冇得搞...:smile_39:
下次妳可約我, 我車妳去風和日麗都可以搞的地方搞...
c hing,做人切勿貪心呢!太多怕你應付唔黎呀!保重身體!小妹在此先多謝你呢

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2008-4-19 08:42 PM 發表
打野戰, 小心俾人拉呀..
唔o岩channel...:smile_39:

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 07:25 PM 發表

版主兄....你知道而家d 讀者要求好高...睇完咁長的report, 一句"好有幻想力的故事"....
咁就令我地呢d 戰地記者好心灰...
因為咁我就唔怕地講明地點喇....

btw, 香港有好多地方都可以玩war ...
算數啦,有幾多人識欣賞先得0架:smile_45:
得閒講0下多d野戰性地我知,特別係日頭都玩得0既:smile_44:

引用:
原帖由 日本紙 於 2008-4-19 08:44 PM 發表

c hing,做人切勿貪心呢!太多怕你應付唔黎呀!保重身體!小妹在此先多謝你呢
我已有八至九個SP在手...間唔中大家夾到時間才出黎玩...
所以唔關貪唔貪心事

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2008-4-19 08:47 PM 發表

算數啦,有幾多人識欣賞先得0架:smile_45:
得閒講0下多d野戰性地我知,特別係日頭都玩得0既:smile_44:
最衰我唔可以用PM, 否則可以PM你幾個好的野戰場....hehe...

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 08:51 PM 發表

最衰我唔可以用PM, 否則可以PM你幾個好的野戰場....hehe...
你去到50分就得啦,仲有4分,好快0者:smile_44:

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 08:48 PM 發表

我已有八至九個SP在手...間唔中大家夾到時間才出黎玩...
所以唔關貪唔貪心事
莫非你想做「韋小寶」?加埋你GF未有10個咁多囉!厲害厲害,真係要寫個“服”字畀你

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2008-4-19 08:52 PM 發表

你去到50分就得啦,仲有4分,好快0者:smile_44:
你唔講我真係唔知50分有PM...
by the way, 到時搵你

回覆 #48 BamBoo_Guy 的帖子

c hing,我又要PM埋畀我呀!thx:smile_40:

野戰好地方,等我去睇睇先:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆