上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 勁霸 於 2008-4-2 01:46 AM 發表

我吾係吾信..但真係好似色情小說lo.既然你覺得佢係處男.我相信處男吾會甘狼當時即刻甘主動去抱實你同好純熟甘又解你衫紐.
我都覺得佢唔係處男啦!係咁講下咋!邊有咁多處男呀

引用:
原帖由 杜蕾斯 於 2008-4-2 09:12 AM 發表
係門口派左
睇黎要你呢個姐姐慢慢訓練下佢先得啦      
等我一陣撩返下佢先..............:smile_44:
睇佢有乜反應!

其實我都覺得係公司ot時偷偷摸摸咁玩好有偷情feel!幾刺激:smile_44:

等C姐你報告~~:smile_40:

派報紙 :smile_39:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-2 09:56 AM 發表
等C姐你報告~~:smile_40:
約左今晚食飯:smile_44:

good hunting!!!

引用:
原帖由 tonyc0614 於 2008-4-1 06:00 PM 發表
嘩.....好假喎~~~
個故仔
同意 :smile_30:

我實滿足到你:smile_34:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 05:56 PM 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?br />
早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
樓主d魅力好犀利,對方都未將妳完全剝光豬,已經興奮到不得了。個細佬又畀妳三兩下摸到頂唔順,一洩如注,衰在出咗嘢就只識得走去廁所清潔,冇本事再提槍上馬,攻入妳個洞度同妳大戰三百個回合。佢咁水皮,睇嚟就算第次佢再入到位親近妳,都係一樣會玩唔耐,當佢撫摸到樓主妳成熟美麗嘅胴體,妳自然會婉轉呻吟,發出嬌柔嘅「嗯...呀...伊...嗯...」聲,最攞命仲會微絲細眼咁望住佢,三幾下佢又招架唔住,向妳俯首稱臣,到時唔駛摸佢都會好快出嘢,三兩分鐘就冇貨賣架喇。照睇個靚仔只係得把口撩妳,但冇能力滿足妳嘅,樓主都係要物色過第個壯男至同妳有得揮咯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆