上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-4 02:54 AM 發表
我都黎報個名先 都加入左沉船行例
簽名檔果個就係你條船? 好正喎

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-4 02:58 PM 發表

簽名檔果個就係你條船? 好正喎
社長你好 簽名果個唔係我條船:smile_27: 係都唔錯:smile_27: 簽名果個台妹黎嫁咋:smile_27: 見幾靚拎黎用下:smile_27:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-4 01:33 PM 發表

多謝師兄關心,近日同船都幾甜蜜發展算ok,
佢心裡好似開始接受我係佢男朋友了
咁就好喇,小弟會默默同你打氣同祝福你地

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-4 03:09 PM 發表

社長你好 簽名果個唔係我條船:smile_27: 係都唔錯:smile_27: 簽名果個台妹黎嫁咋:smile_27: 見幾靚拎黎用下:smile_27:
你條船係K囡?

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-4 07:42 PM 發表

你條船係K囡?
dj黎嫁:smile_13:不過都唔知算唔算係沉船:smile_13: 佢仲未用過我一分一毫

沉左..大撚獲:smile_39:

引用:
原帖由 shiniono 於 2008-3-4 09:17 PM 發表
沉左..大撚獲:smile_39:
師兄 你又因乜事沉船呢:smile_13:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-4 08:22 PM 發表

dj黎嫁:smile_13:不過都唔知算唔算係沉船:smile_13: 佢仲未用過我一分一毫
努力,比心機啦,加油

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-4 09:35 PM 發表

努力,比心機啦,加油
:smile_27: 佢12號返老家:smile_27: 唔知返唔返黎:smile_27: 聽到呢樣野之後就心情低落

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-4 09:45 PM 發表

:smile_27: 佢12號返老家:smile_27: 唔知返唔返黎:smile_27: 聽到呢樣野之後就心情低落
打電話比佢law:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆