上一頁下一頁
發新話題

找到愛好者了

收藏  |  訂閱
53  3.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-17 02:24 PM 發表 查看引用來源  
陽台10次囉 :071:
果然,女生都這樣,做唔足10次,回水

引用:
原帖由 hunter72 於 2019-5-18 07:26 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
果然,女生都這樣,做唔足10次,回水
梗係唔係啦, 我重質不重量o架!
夾硬搞人地射都無o野射出o黎又無晒感覺咁有咩意思啫
我中意滿口接:027:

大家保持隊形,一個一個排列等口爆

排隊爆就唔好啦, 唔係我唔好, 係(當時)佢地都唔想掂到另一個男人d精
吞o左先啜下一位都唔like
不過反而正合我意:071: 事關一開頭同個sp都係咁講, 話d女優儲住成杯咁飲我都想試一次
一次咁大把, 係非常嘔心o既一個感覺但係勁淫勁賤
n年前o既往事lu

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-20 01:35 PM 發表 查看引用來源 排隊爆就唔好啦, 唔係我唔好, 係(當時)佢地都唔想掂到另一個男人d精
吞o左先啜下一位都唔like
不過反而正合我意:071: 事關一開頭同個sp都係咁講, 話d女優儲住成杯咁飲我都想試一次
一次咁大把, 係非常嘔心o既一個 ...
似唔似吞生雞蛋?

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2019-5-20 03:46 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
   似唔似吞生雞蛋?
應該唔係
咁講只係因為絕少食生雞蛋除o左間唔中未熟透果種(蛋白)
但就係生蛋白o既質感+苦+超濃漂白水+腥臭+唔黃唔白咁o既顏色,
一個字講晒就係核突:084: 之後接住落o黎o既大半日做咩都形住口入面陣味仲o係度咁
但感覺好似拍緊av, 好淫好興奮:027:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-21 06:31 AM 發表 查看引用來源  
應該唔係
咁講只係因為絕少食生雞蛋除o左間唔中未熟透果種(蛋白)
但就係生蛋白o既質感+苦+超濃漂白水+腥臭+唔黃唔白咁o既顏色,
一個字講晒就係核突:084: 之後接住落o黎o既大半日做咩都形住口入面陣味仲o係度咁  ...
好多男人  都鐘意睇住個女人   由射晒入女人個口果吓   再睇住個女人食晒D又腥又臭嘅精液  眞係會好興奮架  由其當女友或老婆劈大口叫射比佢食  感覺都冇嘢講

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2019-5-21 01:28 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
      好多男人  都鐘意睇住個女人   由射晒入女人個口果吓   再睇住個女人食晒D又腥又臭嘅精液  眞係會好興奮架  由其當女友或老婆劈大口叫射比佢食  感覺都冇嘢講 ...
梗係知道啦:096:
果陣時其實十五十六o左好耐應唔應該同男友講o既...
佢都已經同我講o左佢o既過去 (佢都有玩過sp, 一共四五個左右啦) 咁我覺得我都應該將我不為人知o既o野俾佢知...
o係心入面秤o左好耐, 講出o黎壞處係可能佢會介意可能驚我食過返尋味,
唔係吞精o既味呀, 係指多p 果種刺激
好處就係你講咁囉, 呢樣o野個個男人都中意,
非常非常之幸運地中o左頭獎:036: 佢好明白過去就係過去, 反而知道呢個新女友完全唔介意口爆吞精有點安慰添:096:
但係做事都要返足全套, 當日主動咁offer 俾佢鞭o左50+籐屁股再同佢口爆o黎証明以後要心無雜念o既誠意
50+ 係因為當時迫自己數, 打落o黎唔夠痛果吓我唔算數

要關貼了,因為找到69愛好者partner

引用:
原帖由 hunter72 於 2019-5-14 01:02 AM 發表 查看引用來源 感恩找到了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆