上一頁下一頁
發新話題

Hello hello今次來個一戴一露吧🙊🙈🙈 加了相在p3

收藏  |  訂閱
197  72.6k

引用:
原帖由 2162694 於 2019-1-28 07:21 PM 發表 查看引用來源  
其實影嗰時硬在少少架🙈🙈
好想啜落去呀😚😚😚

引用:
原帖由 2162694 於 2019-1-28 12:52 PM 發表 查看引用來源  
Thanks, 重好舒服的🤤
可能我係lace控,覺得你相裡面呢個bar
無論個色同個款都好靚,當然舒服最重要
三扣收得個胸型好過兩扣

好想隔住你胸圍錫啖😂

引用:
原帖由 2162694 於 2019-1-28 12:56 PM 發表 查看引用來源 想問下靚仔們,大家中意深色定淺色乳頭??唔知點解,我好怕深色,但又想知會唔會有人特別鍾情深色🙈🙈
absolutely 淺色nipples

深色..牛屎lin 真心頂唔蒲

引用:
原帖由 love_yumiko 於 2019-1-28 09:08 PM 發表 查看引用來源  

可能我係lace控,覺得你相裡面呢個bar
無論個色同個款都好靚,當然舒服最重要
三扣收得個胸型好過兩扣

好想隔住你胸圍錫啖😂
好叻啊你,呢個bra真係有3個扣架💕💕

今天買了新內衣啊☺☺

附件

底底質地太舒服,頭先摸摸下,唔小心濕左少少🙈🙈

引用:
原帖由 2162694 於 2019-1-28 09:37 PM 發表 查看引用來源 今天買了新內衣啊☺☺
背心幾正,有pad唔帶bar都ok
褲仔ok la...可能無lace我一般😂

btw ,你影相濕咗wor..😂
sofar都ok ,👍(原來你都多毛)

你D皮膚睇落幾好

引用:
原帖由 2162694 於 2019-1-28 09:30 PM 發表 查看引用來源  
好叻啊你,呢個bra真係有3個扣架💕💕
3扣ok ge, 舒服
除都唔係難😂

D質地好滑咁,咁好摸,真係易濕既,我地都好樂意幫你手,等你濕哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆