上一頁下一頁
發新話題

遺言 >> 食言 >> 依然..

收藏  |  訂閱
60  7.8k

Thank you very much for not leaving us..... Thank you for all your good job!

但我諗我都只係留多個半月左右時間, 等溏心3做完後依然都係會走, 
個場就交返比老兄 7690_org 慢慢玩慢慢洗..:005:

回覆 42#  roland22 的帖子偶然發現呢度, 你用 Google Drive 同 Mega 實在勁正啦。好感激你無私的分享。Many Thanks!!!希望你會再度心軟啦。

引用:
原帖由 roland22 於 2017-12-4 06:05 AM 發表 查看引用來源 但我諗我都只係留多個半月左右時間, 等溏心3做完後依然都係會走,  個場就交返比老兄 7690_org 慢慢玩慢慢洗..:005:
我都希望你再回心轉意,繼續發揮 google drive 的威力。各有各做,希望閣下繼續留下。

引用:
原帖由 roland22 於 2017-12-4 06:05 AM 發表 查看引用來源
但我諗我都只係留多個半月左右時間, 等溏心3做完後依然都係會走,
個場就交返比老兄 7690_org 慢慢玩慢慢洗..:005:
各有各做啦.   點解要我地慢活? :002:
頂天立地,頂住,好唔好?

好想你繼續Posttv資源同 7690_org互補

引用:
原帖由 roland22 於 2017-12-4 06:05 AM 發表 查看引用來源
你唔留,我都唔留:043:. 在(唐3, 月桂樹西裝店)後走. :016:

都唔介意睇廣告, 免費野預左係咁,但那些慢down成日斷線, 最惡劣時要用幾日down一集, 好乞人憎的.

引用:
原帖由 Xman2017 於 2017-12-4 12:25 PM 發表 查看引用來源
補7690_org娘親? 叫佢咪7洗版.

引用:
原帖由 Xman2017 於 2017-12-4 12:25 PM 發表 查看引用來源
互乜野補!佢嗰啲只係轉貼人地, 洗版為賺錢, 呢度啲係自家製作, 真心服務版友, 咁都唔識分?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆