上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-20 09:01 AM 發表 查看引用來源
現時照睇記協GPS大部要會唱經肥葉隻心中有善, 這樣唱红好似係空兆. 如果有善食得出的話, 泥王都幾危!
睇PK想点!1檔仲惹飛!起步窒一窒就好易借勢一抽!

老任: 仆街, 我哋有無偈好傾?
PK   : 點解你唔去問肥仔?
亞徐: 點解你哋唔問下我架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-20 07:26 AM 發表 查看引用來源

如果唔係悅悅友福上次大叔既騎法, 馬主又係極老主顧, 又有一張優惠券在手, 第一場罐頭王之功力, 連埋營業額之巨既不死數據, 呢條泥王係極不可信賴.
•呢條友都係大摩个靚,上次三宝都係佢加摩2場,好似曾經係摩的副練。佢的手法忽龍忽蟲,玩死街外人。

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-20 10:16 AM 發表 查看引用來源
老任: 仆街, 我哋有無偈好傾?
PK   : 點解你唔去問肥仔?
亞徐: 點解你哋唔問下我架!
pk: 老細、你又吾入紙抽新馬、我好難做架!

引用:
原帖由 table97 於 2017-4-20 10:24 AM 發表 查看引用來源

•呢條友都係大摩个靚,上次三宝都係佢加摩2場,好似曾經係摩的副練。佢的手法忽龍忽蟲,玩死街外人。
好彩呢條老大叔頭場無馬, 如果唔係又黎一招正本雄心前次大叔入位, 正本再出揾到無假攤上馬, 重以為誠意十足十, 可惜係誠意十足十, 不過唔係隻馬十足十, 重係大叔食得出. 如果悅悅友福又係有樣學樣, 咁都幾大鑊. 如果死又是為誰死?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-20 11:29 AM 發表 查看引用來源

好彩呢條老大叔頭場無馬, 如果唔係又黎一招正本雄心前次大叔入位, 正本再出揾到無假攤上馬, 重以為誠意十足十, 可惜係誠意十足十, 不過唔係隻馬十足十, 重係大叔食得出. 如果悅悅友福又係有樣學樣, 咁都幾 ...
金剛仔跳船都立過功勞!

頭場只有心有靈犀有此路程佳績, 不過小你有隻強中堅比亞拉上, 又無理由去鋸亞拉, 何妨羊仔條菜放緊大假去左西藏入貨紅花, 搞到條羊仔心慌慌, 重邊有心機騎馬. 所以靈犀都幾危.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-4-20 12:38 PM 發表 查看引用來源

金剛仔跳船都立過功勞!
鄭與蔡狗上瓦坑都有一路, 無敵拉倉都有可能同大富豪亞羅個老友有關.

附件

羊兄
頭場滑頭有冇机會?

引用:
原帖由 vincentskho 於 2017-4-20 05:56 PM 發表 查看引用來源
羊兄
頭場滑頭有冇机會?
方鄭,鄭揹方去.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆