上一頁下一頁
發新話題

[其他] 價值三萬蚊嘅天使"藍莓"

收藏  |  訂閱
56  17.3k

引用:
原帖由 cammychow19 於 2009-7-23 11:37 發表 查看引用來源
我都覺得藍莓好正呀!!
果然識貨:071: 同感

引用:
原帖由 哥德 於 2009-7-23 09:51 發表 查看引用來源
作為男人我為發表想話上佢既人覺得好悲哀,連最基本既尊重都唔識,雜誌講你就信你地個腦用黎做咩架,都只係一個靚妹仔黎架,積下口德當尊重自己啦
悲哀得過你?你亦都唔見得識尊重人𡃓,尊重係要相方面嘅,並唔係淨係得你話乜就乜,你連尊重咁淺兩字都未搞清楚,就响呢處話人乜乜物物,番屋企讀多兩本字典、溫下書搞清楚晒尊重係乜野意思至講啦!另外話人冇腦?都唔見得你有腦𡃓?呢度係美女討論版,預左會有人咁講野㗎啦!而且都係大家講下笑輕鬆下,咁就唔通踩親你條尾咩?使乜咁認真啊!唔鍾
意睇咪睇囉!每人都有言論嘅自由,但前題係要彼此尊重,不能單方面,話人唔識尊重,首先你就冇尊重先啦!檢討下啦!唉!

不貴
不貴
不貴

係大陸比公安拉左都要1,2萬

可以話係美女一個:131:

引用:
原帖由 龍在野 於 2009-7-23 12:39 AM 發表 查看引用來源
三百蚊都比多佢啦…呢d整容怪
300蚊你玩141果d photoshop怪就得-.-

去網上搵合法雞好過..
1000蚊已經係佢quality
仲靚過佢

thanks

引用:
原帖由 nicoalan 於 2009-7-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
我都係,唔只一野添,要搞到佢成晚都唔使指意瞓啊!:071:
:036: :036:

引用:
原帖由 lincenthkg 於 2009-7-23 21:56 發表 查看引用來源
去網上搵合法雞好過..
1000蚊已經係佢quality
仲靚過佢
咪玩啦!師兄、雞都有合法?:030: 唔講合唔合法住,真係有咁嘅質素?:081: 唔好點我𡃓!兄弟。:005:

引用:
原帖由 kosm 於 2009-7-23 21:24 發表 查看引用來源
300蚊你玩141果d photoshop怪就得-.-
呢句笑到我肚痛啊!大哥唔好咁好𡃓?:071: :071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆