上一頁下一頁
發新話題

@ふぉーむメイト 打了幾小時既心得

收藏  |  訂閱
62  27.1k

即係同人工少女差唔多....

想出所有體位好易,可以用悶々ドリンク  就可以 指標 會變左派生

引用:
原帖由 藍寧 於 2009-6-2 11:26 PM 發表 查看引用來源

不用gm8了...因為已經有人放全衣服檔存檔上來...

樓上的是指伸舌...大約絕頂3次以上左右吧?
想請問一下個全衣服檔係邊度=00=
搵5到 :043:

引用:
原帖由 kion5050 於 2009-6-4 08:07 發表 查看引用來源

想請問一下個全衣服檔係邊度=00=
搵5到 :043:
那個...我沒有用...只要在某版看過,可是我不想重新開始才沒有下載去,
你在GOOGLE打"ふぉーむメイト 全衣服存檔"應該有吧?

引用:
原帖由 藍寧 於 2009-6-4 08:22 AM 發表 查看引用來源

那個...我沒有用...只要在某版看過,可是我不想重新開始才沒有下載去,
你在GOOGLE打"ふぉーむメイト 全衣服存檔"應該有吧?
搵到了@@" 真係唔該晒你OTZ,,但完來真係好似你講甘要重新開始先得=_=""
另外~小弟係搵衣服檔個網搵到個(官方新增100套衣服檔),,,多左唔小令衫A__A
最後有個小問題==唔知點解我攻緊個女角呢 最高竟然係S屬- -
so想問下果3種屬(淫/S/M)咩條件先會升/降 :044: :044: :044:

引用:
原帖由 kion5050 於 2009-6-4 09:00 發表

搵到了@@" 真係唔該晒你OTZ,,但完來真係好似你講甘要重新開始先得=_=""
另外~小弟係搵衣服檔個網搵到個(官方新增100套衣服檔),,,多左唔小令衫A__A
最後有個小問題==唔知點解我攻緊個女角呢 最高竟然係S屬- -
...
這個問題...樓主會比較清楚吧..
我只知道H的方式,地方或使用道具都會影響3種屬性...

另外我有問題了...
我想知道每天要多少分數才可以好感度4心再上一級...
攻略乃亜樣已經700分多一天...可是還是4心而已...

我想問各位請問點先用到繩??同按摩棒??

快來玩看看這個有名的大作阿
好玩的, 當然要謝啦
似乎係我喜歡的類型之一~~先收下了

S值用M值有咩用 ?

引用:
原帖由 藍寧 於 2009-6-4 12:50 PM 發表 查看引用來源

這個問題...樓主會比較清楚吧..
我只知道H的方式,地方或使用道具都會影響3種屬性...

另外我有問題了...
我想知道每天要多少分數才可以好感度4心再上一級...
攻略乃亜樣已經700分多一天...可是還 ...
4心已經係最高心了
不過我E家試緊-心會有咩後果....
屬性H氣氛下做野會增加淫同M
在你射而不去令女角有一次會增加S(而且會生氣)
普通情況下做野會增加淫
用棒繩會加M
奉任都好像會加S(唔係好清楚)(而且會爆加H氣氛)
所有女方要求情況下會增加淫
伸舌下令佢狂爆發會加M
以知既係咁多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆