上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴甲

收藏  |  訂閱
121  3.9k

信心唔大既場次

哥列迪巴+1 / 和
最近3次對戰 都係和波收場(但都係06年既事啦)  希望今場都係啦

再細心睇佢近5場走勢 主場就無需要講
巴甲要睇作客表演
對戈亞斯 和2:2
對明尼路 輸2:3
係因為下半場岩岩開始就 打少件先輸波
可見近期博到盡,唔想咁快落去乙組,大打爭氣波

對著近期劣勢既紐迪高 形成強烈既對比...

紐迪高其實唔算劣勢:025:
今場一定可以反彈:034:
富明尼斯..我覺得係假象既主場王!

引用:
原帖由 beebee_001 於 2008-7-27 02:44 AM 發表
紐迪高其實唔算劣勢:025:
今場一定可以反彈:034:
富明尼斯..我覺得係假象既主場王!
何以見得係假象呢:092: 踢州聯,同自由杯 主場成績鐵證如山

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-25 11:41 PM 發表

27/7 富明尼斯 主 2.05
上場飲恨和波, 越係失分反彈地越大:046:讓球都唔洗買

另外,客隊高士路主場勁就係人都知
強如聖保羅亦能賽和,如今輸俾戈亞斯
(戈亞斯下半場仲成場打少個)
咁都追唔到,我死 ...
富明尼斯2.05好強硬!!
唔落假飛要支持!!:036: :036:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-27 02:14 AM 發表
信心唔大既場次

哥列迪巴+1 / 和
最近3次對戰 都係和波收場(但都係06年既事啦)  希望今場都係啦

再細心睇佢近5場走勢 主場就無需要講
巴甲要睇作客表演
對戈亞斯 和2:2
對明尼路 輸2:3
係因為下半場 ...
利斯菲同紐迪高都是地獄主場!!
不過利斯菲主場數據太強!!所以別人先忽略了,留意!!:025: :023:

深表同情:027:
但多謝你進貢畀我:096:

回覆 #46 *職業賭徒* 的帖子

賭賭,出野未!?:092: :046: :046: :046:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-27 02:55 AM 發表

利斯菲同紐迪高都是地獄主場!!
不過利斯菲主場數據太強!!所以別人先忽略了,留意!!:025: :023:
多謝提醒

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2008-7-27 07:45 AM 發表
深表同情:027:
但多謝你進貢畀我:096:
:029:睇返佢最尾係咁 瘋狂回飛
晏d過比你:032:

:041: :041: :041: :041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆