上一頁下一頁
發新話題

攞自己既缺點同大家分亨

收藏  |  訂閱
51  748

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-22 01:25 PM 發表

哈哈...無錯:071:  ,中既就買大d:096:
我今晚過江,中過舖幫你買住先:097: :071:
咁.....唔該幫我買埋, 返黎先問你收錢....:131: :071: :096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-22 01:25 PM 發表

哈哈...無錯:071:  ,中既就買大d:096:
我今晚過江,中過舖幫你買住先:097: :071:
哈哈,好呀,我信得過你,幫我買住100蚊啦...:096: ..嬴多d番黎呀..:036:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-22 01:26 PM 發表

所以, 我經常跟三哥學習:131:
唔好又擺我:086: 上台..:046: .....:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-22 01:44 PM 發表

嘩!!.....既要注碼控制得好、:023: 又要揀馬時睇得清楚形勢、:131: 仲要覺得可以大注先出手。:036: .....咁仲唔係高手??:092: .....可能你以為我講緊果個係馬神.... :096:  
我已為你講既係超級馬神...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-22 01:47 PM 發表

咁.....唔該幫我買埋, 返黎先問你收錢....:131: :071: :096:
我夠唔夠圓滑:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-22 01:29 PM 發表

職業兄! 你一星期過幾次江, 你D估仔有排寫啦!:096:
不定....有mood有heart就去:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 01:48 PM 發表

哈哈,好呀,我信得過你,幫我買住100蚊啦...:096: ..嬴多d番黎呀..:036:
唔會贏多又唔會贏少:071:
到target就夠:097: :098: 下次再來:122:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-22 02:13 PM 發表

唔會贏多又唔會贏少:071:
到target就夠:097: :098: 下次再來:122:
記得預留1000蚊盈利比我,你要中10鋪都預我100蚊...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 01:51 PM 發表

我已為你講既係超級馬神...:096:
哈....其實我都好鐘意賭W,但衰孤寒習慣左唔補P,所以成日會捉蟲.....:122: :071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-22 02:09 PM 發表

我夠唔夠圓滑:096:
你....:071: ......好滑!!:131: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆