上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
91  5.1k

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 08:05 PM 發表

哈,甘比面呀我想跟你地學野好耐ka la,不過小第性格較飄遊,可能唔可以成日跟你地出trips.而且一場選5隻馬好似太多啦.
話左用你作膽!都係買個開心!我唔賭咁大決定戒賭,賭多幾次唔賭!馬會加場都唔賭!:096:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 08:05 PM 發表

哈,甘比面呀我想跟你地學野好耐ka la,不過小第性格較飄遊,可能唔可以成日跟你地出trips.而且一場選5隻馬好似太多啦.
再唔岩!每人揀一場提供單Q!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 08:16 PM 發表

再唔岩!每人揀一場提供單Q!:096:
甘都好呀,不過我實揀唔到,我飛洛手d馬,我看下你地揀.

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 08:21 PM 發表

甘都好呀,不過我實揀唔到,我飛洛手d馬,我看下你地揀.
難就難在寫左無得改,臨場有時我地啲馬無手影,可以劃左佢,尤其我果隻!:096:

:071: ............我 一 定 支 持 你 , 但 係 1 W 3 p 仲 好 .....載 勝 ,洗 文 諾, 杜 鵬 志.呢 類 騎 師 長 期 吾 買 一 定 有 錢 贏. 如 果 買 Q 拖 就 無 問 題 WP 就 吾 好 買 ,而 韋 達 就 5 倍 留 下 可 以 飛 得 , 始 終 買 一 W 3P 好, 贏 左 抽 起 本 自 制 過 闕 輸 左 就 忍 手, 塲 塲 買 一定 輸, 忍 到 手 一 定  WIN!

記 住 贏  左    一 定 要 抽 起 本, 無 本 無 得 玩........:098:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-18 03:25 PM 發表

我中五個陣$170買3串7Q 中左6萬幾蚊:131: 咁多年輸番凸凸凸凸凸凸凸凸la..........
如果你每次都只買一條3串7Q ,咁你一定仲贏緊錢贏,更可能巳經發左達。:023: :036:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 07:05 PM 發表

aanunes:

support, I also have a idea, when finished the last day racing.  so in summer, you can make a topic call "研究賭馬策略" , so dehum and you and other brother

can  ...
拿...我就唔知amy妳點買...呢場馬我或者講講我自己點買啦當時....還記得尋日有幾場都爆得已經好厲害...尾場好老實講...我諗大部份呢度既朋友都睇得出...一定係8-12之爭...因為呢場最有爭勝條件既4-8-12之中...4號不論即場同埋事前功夫都有不少朋友指出有好大既隱憂....而即場竟然都只係得6倍唔夠...可以不理...剩番8-12....就好簡單...買WQ既話得只有2注可買...

第1注...先買一注 8-12單Q...因為事前預期有6倍....開出機會好高...所以先買呢條穩中求勝...

第2注...就係揀8或者12是但一隻買win....係只可以揀一隻...因為呢2隻都係熱門到唔熱門...估計頭馬亦不離其中....2份1機會...都仲要買對碰就真係唔駛賭....亦唔合符賭搏以小搏大之原則...

買馬唔同炒股票...分得太散d注碼只會令自己常常出現贏左都冇利潤得個玩字既情況....:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-18 11:05 PM 發表

如果你每次都只買一條3串7Q ,咁你一定仲贏緊錢贏,梗可能巳經發左達。:023: :036:
哈...我呢排每次都買3x4囉...尋日買1,8,11場...結果都係中得尾場...第8場更加係警察開槍...:096:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 01:19 PM 發表
小第賭齡都有十年頭了,總括黎講一定係輸多嬴小,雖然小第自覺比身邊朋友較為熟悉馬性,但總比身邊朋友嬴得小而輸更多,不其然會想起鏢叔有句格言:{馬場係專收叻仔概地方},lei句話真係發人心醒,自己住住在選馬概時候 ...
想做到必定比你可以想像既更難上十倍,你要有心理準備,而只要過到頭三個月以後就會較容易了,最後希望你真係會成功。:041: :036:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-18 11:11 PM 發表

哈...我呢排每次都買3x4囉...尋日買1,8,11場...結果都係中得尾場...第8場更加係警察開槍...:096:
你呢排每次都買3x4,咁可能係因為你就快要發達了....:096: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆