上一頁下一頁
發新話題

馬迷進級隻揪隻---8强

收藏  |  訂閱
61  1.3k

槓眉好野...
最衰月頭自己唔得閒...唔知道有呢個遊戲玩...呢種玩法啱晒我...想挑戰吓d兄弟都唔得...希望下季有得玩啦...

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-18 12:52 AM 發表

:098: 多謝〔巴斯〕支持:041:  
你今日出5隻贏3隻,今日應搵得多啦:036:

下次叫板主駿出孖t,三t或6環等你地4強鍊,好比機會等我地跟你執翻多小都好:071: :131:

睇黎 橫眉兄好多fans喎!!好彩4強唔駛對橫眉兄,如果唔係一定輸梗

引用:
原帖由 nwm84 於 2007-6-18 01:27 AM 發表
睇黎 橫眉兄好多fans喎!!好彩4強唔駛對橫眉兄,如果唔係一定輸梗
咁又唔駛睇低自己,你入到4強已係唔易,更何妨我頭round已出局:043: ,
比心機,我都希望nwm84都能入2強或取冠軍,呢次4強我都會支持,
到時我一定跟你地買翻多少:036:

引用:
原帖由 nwm84 於 2007-6-18 01:27 AM 發表
橫眉條友係鹹濕啲,但楝馬係有一手.:036:

引用:
原帖由 jj1969 於 2007-6-18 01:24 AM 發表
槓眉好野...
最衰月頭自己唔得閒...唔知道有呢個遊戲玩...呢種玩法啱晒我...想挑戰吓d兄弟都唔得...希望下季有得玩啦...
而家個比賽遊戲,一路玩,一路收改,越嚟越公平:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-18 01:36 AM 發表

:044: 好似你〔鹹〕D啊:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-18 02:13 AM 發表

:044: 好似你〔鹹〕D啊:096:  
洗吾洗開返個post等你兩個............:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-18 01:36 AM 發表

點解話橫眉鹹濕呀!!:029:

引用:
原帖由 zumger 於 2007-6-17 10:57 AM 發表
橫眉冷看干夫指 vs andy1213chan

橫眉冷看干夫指
2場5好當家
6場4獨領風騷
7場4更奇妙
10場7健康特快
11場8時尚風采

andy1213chan
第1場 十則圍之
第2場 鴻霸之星
第3場 好味皇
第7場 權勇駿
...
賽後檢討:097:

橫眉兄,我想問下你點解要揀健康特快??

係依個遊戲尾果幾場多數係要對決。

如果我冇揀第2/7場,你就會出局:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆