上一頁下一頁
發新話題

前緣#1,12,45,80,90,115

收藏  |  訂閱
116  15.8k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-12-27 00:11 發表 查看引用來源
呢個當然啦,最重要係坦白,等對方知道發生緊咩事
無錯呀。

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 00:27 發表 查看引用來源
無錯呀。
咁A離開香港前,你哋仲會唔會見面先

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-27 00:25 發表 查看引用來源
體位方面夾唔夾。我女伴通常同我差唔多高
咁......有唔同姿勢既.....

回覆 43# Rachel1998 的帖子

純粹研究一下 集思廣益

講過A先生,試下換個男主角.
(因為隔左一段時間,細節既作下加下啦)

好多時我都會中意自一個去旅行,無論3幾日甚至成個月都試過,而係旅程中,我細粒啦,成日都會有男性過黎APPROACH.
(不過講明先,我未餓到來者不拒,所以請大家唔使PM)
係今年年初,我就自一個去日本大半個月.
想去住耐D溫泉旅,D旅館又好鬼貴,係其我都係住HOSTEL.
HOSTEL唔好既地方當然就係私人空細啦,不過就會容易識到人.

B就係HOSTEL,佢係日本人,一個人係日本周圍去玩.
第一次見面係HOSTELCOMMON ROOM,大家只係簡單咁打招呼,講左幾句,
佢係幾典既日本男仔樣,都幾靚仔既.HEHE
有一日係街COFFEE SHOP又見到佢,一齊坐低傾計,我地至開始正式既認識.
我講到想去住溫泉旅館,佢講我知佢有朋屋企係開溫泉旅館,之後又比D相我睇.!!!仲係露天溫泉呀!!!
係間懶有情調既COFFEESHOP入面,係個靚仔眼神之下,我就梗係應承左啦.
就定左係2日後出發.
而依2,基本上我地都係一齊去街食飯,係無一齊訓者.HAHA

去到旅館,我地都係各自一間房.一去到我就梗係去浸啦,約左浸完就等埋一齊食晚飯,我地選擇左可以係房入面食,會有工作人員幫我地預備好,咁我地浸完就一齊去左佢房食野啦.
食完我地一路傾下計,又有飲清酒(酒能亂性係真既),忽然發覺佢成日會望住我心口.當時因為我地浸完溫泉,著住浴衣,我應該綁得唔夠好,又郁動,加上又坐係地下食飯,我都無留意胸前衣襟打開左,又因為浸完之後我入面乜都無著,佢應該睇到半球啦.
佢知道我發現左,唔好意思咁同我講SORRY,見到佢面都紅晒個樣,好得意.
咁我就再整估下佢,話如果依度有混浴既溫泉,佢就唔使偷望啦,佢即時好快咁話係有架.講完之後我同佢都忍唔住笑出黎

依晚結果我地無事發生,至於第二日係點,有時間再打.

引用:
原帖由 Rachel1998 於 2019-12-27 11:17 發表 查看引用來源
講過A先生,試下換個男主角.
(因為隔左一段時間,細節既作下加下啦)

好多時我都會中意自己一個去旅行,無論3幾日甚至成個月都試過,而係旅程中,可能因為我細粒啦,成日都會有男性過黎APPROACH.
(不過講明先,我未餓到來 ...
去旅行都有艷遇咁好既

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-12-27 11:21 發表 查看引用來源
去旅行都有艷遇咁好既
其實唔止一次,
可能同我去旅行既方式有關啦.
我唔去景點唔去SHOPPING.

回覆 45# Rachel1998 的帖子

又有旅行故事分享,Rachel師姐果然魅力過人,日本混浴溫泉我也浸過,那次很少人浸兼沒有女士,可能淡季罷。

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-27 11:42 發表 查看引用來源
又有旅行故事分享,Rachel師姐果然魅力過人,日本混浴溫泉我也浸過,那次很少人浸兼沒有女士,可能淡季罷。
其實日本既混浴係好少會有後生女架,通常都係大叔大伯.

回覆 49# Rachel1998 的帖子

應該係,我朋友浸過幾次也只遇過一pair couple。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆