上一頁下一頁
發新話題

行山吞精記

收藏  |  訂閱
72  26.1k

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 11:35 AM 發表 查看引用來源
上星期約左個舊同學去馬鞍山郊野公園行山。天氣好熱,我著左條開襠裙褲,仲帶左雨傘同水,以防中暑。
行左好耐終於有張石凳俾我地休息下。朋友好熱,用把傘姐住下身,然後拎左條j出黎散熱。我見到就同jj講天氣熱等姨姨錫下,點知jj就變大左,又好強壯,我烏低身錫左jj幾啖,朋友啊左一聲。我見到jj好可愛,就拉拉條開襠裙褲坐左係佢上面,搖左幾下。
點知咁啱有人經過,我唔敢再搖,扮情侶打下車輪,當其他人走左我 ...
我次次行山都喘晒氣 , 你舊同學仲硬得起  咁有朝氣 , 佢體真係好好 !!!
(我今年35碎)

真係好卦住CC!

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 11:35 AM 發表 查看引用來源
上星期約左個舊同學去馬鞍山郊野公園行山。天氣好熱,我著左條開襠裙褲,仲帶左雨傘同水,以防中暑。
行左好耐終於有張石凳俾我地休息下。朋友好熱,用把傘姐住下身,然後拎左條j出黎散熱。我見到就同jj講天氣熱等姨姨錫下,點知jj就變大左,又好強壯,我烏低身錫左jj幾啖,朋友啊左一聲。我見到jj好可愛,就拉拉條開襠裙褲坐左係佢上面,搖左幾下。
點知咁啱有人經過,我唔敢再搖,扮情侶打下車輪,當其他人走左我 ...
我又好想約你行下

識玩緊係打野戰

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-29 03:35 PM 發表 查看引用來源

我次次行山都喘晒氣 , 你舊同學仲硬得起  咁有朝氣 , 佢體真係好好 !!!
(我今年35碎)
行d無咁高難度嘅山就有氣力扑野

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-11-2 07:02 AM 發表 查看引用來源

行d無咁高難度嘅山就有氣力扑野
有機會亦想陪你行山wo……

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 12:04 PM 發表 查看引用來源
而家好來吞精,真係好想好想。
你想食,我大把有得俾你食喎😂

不過啲戶外天氣都幾刺激嘅,下次話俾我聽你係邊度行山

真係好大食= =

好隨心喎

射完咁考攰仲行到山咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆