上一頁下一頁
發新話題

正宗港式推油!

收藏  |  訂閱
136  28.9k

炳文兄新帖,梗要支持下啦!

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-10-2 05:48 PM 發表 查看引用來源
炳文兄新帖,梗要支持下啦!
多謝紐文兄!
呢期大市低迷,身家縮水,心情不佳,唯有多發洩精液舒緩!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-10-1 10:35 PM 發表 查看引用來源
小炳回歸港股,近日征戰連連,多有失利,唯有重回舊地,尋找昔日相好!
此店,當然是小炳地頭,SWH,
此店去到SWH尾,太安樓對面!
上到去,久違了的短褲,不是紙褲,乖乖穿上,技師應該坐4望5,不存期望,正正經經按摩,深層按壓,有料到,推背,嘩!深入肌肉紋理!
推油,除褲,仍然正正經經推背,舒服到瞓著!過多陣屁股傳來快感,開始掃穴,扢高屎忽配合,自己多手反手摸技師,技師亦配合除褲,結果上身光 ...
如冇記錯呢間裝修比較簡單而CF年紀比較成熟,樓梯一樓右手面?

引用:
原帖由 Ironman8 於 2019-10-2 08:12 PM 發表 查看引用來源

如冇記錯呢間裝修比較簡單而CF年紀比較成熟,樓梯一樓右手面?
正確!
可以去理髮先!

時代真的不同了,服務態度好難和以前相提並論。當然消費者的權益是應該受到尊重和保障。 但現實始終是現實。
90年代風光過便算了。90年代嘅香港啲錢幾容易搵,長枱比熟客,好野當然……這才是服務。隻隻新股中親都最少入賺得十萬八萬; 上一次夜場用成半個月人工: 枱面二千幾,手袋錢二千。而家幾百按摩錢都未夠俾房錢。

北角嘉記我當年開大好似千二,三。而家同區果間收千四,五。其實沖涼咁多年都冇點加過,風光不再。行業配合經濟轉營步向游擊化。時代轉變,以服務留客已經不是行業常規。消費者只能自求骨運亨通。

睇左楼主評按摩業,忽然感慨,好像說多了。
主題應該是港式推油。恕罪。
祝骨運亨通。

的確,港式按摩從大約廿年前大約三百元個半鐘包起機,到現大約4百至4百三衹加咗三成,技師隨年月老去,也衹能夠靠小費補助,衹靠基本二百五鐘錢個半鐘一天做4個客跟本衹是低收入!

十多年前SWH街1樓有間xx石,老闆x紅,手骨唔錯。另一位比較後生嘅唔記得乜名,可能去得多又熟左,有次撩佢下次開大,佢又話好喎。之後每次去都有準備,而佢嘅收音技術到今日都難忘。

引用:
原帖由 Ironman8 於 2019-10-3 09:14 AM 發表 查看引用來源
十多年前SWH街1樓有間xx石,老闆x紅,手骨唔錯。另一位比較後生嘅唔記得乜名,可能去得多又熟左,有次撩佢下次開大,佢又話好喎。之後每次去都有準備,而佢嘅收音技術到今日都難忘。 ...
緣寶X?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆